Kinderrechter mishandeld gehandicapte dochter

Schokkende beelden van een rechter uit Texas die zijn gehandicapte dochter straft met riem omdat ze muziek had gedownload. Tim Kuik van stichting BREIN zal wel gniffelen en denken dat het recht eindelijk zegeviert, maar dit zijn de gevolgen voor het stagnerende en belemmerende copyright. Wat zijn mensen toch beesten! Don’t Re-Elect Judge William Adams (Facebook)

Rechter mishandelt spastische dochter

‎
AD.nl - De rechter ging door het lint, omdat zijn dochter computerspelletjes aan het  hij zijn spastischedochter ongeveer tien keer met een leren riem slaat, 

Rechter VS mishandelde spastische dochter‎ RTL Nieuws.nl
Rechter mishandelt dochter wegens internetgebruik‎ Geenstijl.nl
Kinderrechter mishandelt dochter om internetgebruik‎ Meidenblog

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Kinderrechter mishandeld gehandicapte dochter”

  1. wel slim die gehandicapte dochter dat ze het filmde.Ouders joods.zulken moet je eens zien als ze op schoolreisjes bezig zijn daar bij is dit de hemel.Dat gaat dan met vuist en voet en pa klinkt als een incestredneck zou die ook kkk zijn?

Maak mij blij en geef reactie :D