Rokersdag 2007

De demonstratie tegen het anti rook beleid in de horeca. Vrijdag 12 Oktober 2007 tevens suiker feest en het einde van de Ramadan. En wat zou ik moeten zeggen ? De beelden zeggen genoeg. Maar vergeet niet bij Geertje.web-log.nl te kijken voor de andere kant van het verhaal en even geduld voor het er op staat, het kan een paar dagen duren 😉


21 gedachten over “Rokersdag 2007”

 1. Gaaf filmpje Madbello!

  Mooi gemaakt 🙂

  Mijn verslag staat er (eindelijk) op; toch geen dagen 😉

  Leuk je weer gezien te hebben!

 2. Kut, arme zwarte madonna!

  Schandalig om zoiets te slopen, het staat nog maar net!

  STOP HET SLOPEN!

  En roken moet mogen.

  Ik voel me soms een luie weblogger, ik zit altijd thuis.

  (vpro kijken, of luisteren)

 3. het filmpje is zeker tof. Alleen zo weinig mensen..dat had ik niet verwacht. Maar toch, het heeft aardig wat aandacht gekregen in de media.

  Hartelijk dank voor het opnieuw plaatsen van de code, ik vind het zo leuk die stats :-). heb nu ook Google adsence.

 4. Het filmpje is leuk, Madbello. De demonstratie zelf minder. Wat een armoedig gedoe zeg, vooral dat domme geschreeuw van: "Roken moet mogen!" Natuurlijk mag je roken, maar schreeuw dan ook eens: "Ik wil kanker!" Leuker was geweest als de politie tegen die stickertjesplakker op z'n Haags had gezegd: "Kanker op!"

 5. De opkomst staat niet in verhouding tot de 95.000 handtkeningen. Dat is erg jammer. Maar goed, het begrip Wereldrokersdag heeft i.i.g. een aantal vooraanstaande media gehaald, en is m.i. dan ook programma's als 'Man Bijt Hond' ontstegen. Volgend jaar beter en ook massaler???

  @Madbello: Dank voor je video. Ik plaats de link bij de updates van mijn log van gisteravond.

 6. Demonstreren is dus duidelijk niet de manier om mensen iets te vertellen in Nederland.

  Geloof me in dit land krijg je geen massa mensen meer op de been voor een demonstratie.

 7. Was het de bedoeling om een slapstick comedy van te maken? Ik heb er lekker om gelachen terwijl ik met die mensen eens ben .

 8. Idd weinig mensen. Het iel me direct op.

  Maar hier in zeeland vandaag Greenpeace demostratie…ok weinig mensen,,

 9. Je hebt er -ondanks de bedroevende opkomst- een geweldig filmpje van gemaakt! Je moet echt de journalistiek in gaan!! Ik heb geweldig gelachten om je filmpje (terwijl het onderwerp natuurlijk te triest voor woorden is).

 10. Sorry daar kan ik geen 5 minuten naar kijken. Het standpunt is na 1 minuut al duidelijk en verder wens ik je een fijn weekend..

Reacties zijn gesloten.