Euthanasie

drugschar.gifGisteravond zaten mijn vriendin en ik na het eten aan tafel nog zo over een en ander na te praten tot het gesprek op euthanasie kwam.

Bij dit delicate onderwerp, over de keuze tussen leven en dood, zei ik haar: ‘Laat mij nooit leven als een plant, waarbij ik afhankelijk ben van een machine en gevoed word met een vloeistof uit een fles. Als je mij in die toestand ziet, koppel dan die toestellen, die mij in leven houden, maar af.’

Zij is opgestaan, heeft de stekkers van de TV én van mijn computer er uitgetrokken en al mijn bier weggespoeld !

DE TRUT !!!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Euthanasie”

  1. @ Mannie : Als je ziek word, kan je beter een hond zijn, heb ik het gevoel. Dan word je tenminste uit je lijden verlost en het geloof beslist dat de mens moet lijden. Rare wereld.

Maak mij blij en geef reactie :D