De foutste tweet van het jaar? Koos Spee uit de bocht

Misschien een beetje te vroeg om zo’n tweet te plaatsten terwijl Alphen aan de Rijn nog zijn wonden aan het aflikken is. Maar! Het is niet meer dan een statistisch feit van een sluipmoordenaar die ongezien leed, dood en verderf veroorzaakt in gefragmenteerde ellende door de achteloze omgang van een automobiel. Kijk op www.kooss.nl als je vind dat hij moet vertrekken…

5 gedachten over “De foutste tweet van het jaar? Koos Spee uit de bocht”

 1. Zó kún je mét Èlke Ramp Dát wel wég vagen Wànt Èrger Zál Altijd Wèl Ooit Gebeurd Zijn.

  Men neme Vulkaanuitbarting *** 70.000 Doden Èn Héél De Wéreld Blijkt hét Paradijs.

  Respéctlóze Dóóddoéner

  Gewétenlóós mens.Zijn gráf Mág Ván MIJ Àls Koeievloei Gebruikt Wórdén

  ´K Vind koos spee Tóch Al Een HÈÈÈLE GRÒÒTTE ÈNGÈRD ÈN CRIMINÈÈL ÈN PÀST HÈÈL MOOI BIJ JÈ PSYCHOPÀTEN ARTIKÈL

 2. @JeeMiNee: Onverwachte kwantiteit in korte tijd is iet dat mensen doet huiveren, vooral in zo'n herkenbare plek als een winkelcentrum. Verwacht je gewoon niet. Op de weg is meer een aanvaard en gecalculeerd risico wat niet altijd het regionaal nieuws haalt en laat staan het landelijk.

 3. Voor zover ik kan nagaan zegt hij niets dat niet klopt. Doden met geweren: veel aandacht. Doden met auto's: weinig aandacht. Doden met geweren: minder dan 20 per jaar. Doden met auto's: meer dan 700 per jaar. Vanwaar de ophef om deze tweet?

 4. @TWITVB: Zou het drama in Alphen aan de Rijn niet een beroepsdeformatie kunnen zijn van de farmaceutische industrie en het achteloos voorschrijven van antidepressivum zonder controle?

  Het is zo maar een idee 😉

Reacties zijn gesloten.