We gaan op jodenjacht

Jezus nog aan toe! Het Centrum voor Informatie en Documentatie over Israël (CIDI) heeft in een brief aan de KNVB om een schorsing gevraagd voor Immers en Van den Brom.
Kan wel zeggen dat het ongepast is, maar!!! AJAX staat synoniem voor Joden, AJAX = JODEN. Zouden de ADO supporters met ”jodenjacht” bedoelen: jacht op Joden uit Israël met keppeltje op hun hoofd? Denk eerder gewoon op Amsterdammers en hun mentaliteit, ongeacht de afkomst: NU.nl

4 gedachten over “We gaan op jodenjacht”

 1. Pfff, het zal vanuit diverse "steden culturen" altijd zo blijven dat vanuit oogpunt van Hagenezen en Rottertdammerts de Amsterdammers altijd "de neuzen" zijn of joden genoemd worden? Krijg je er nooit meer uit plus dat die rare Amsterdammerts ook steeds weer een Joodse burgemeester krijgen/kiezen. Is gewoon een vorm van "spot" waarbij slechts nog 90 jarigens gekwetst kunnen worden daardoor, toch?

  Plus niets kan mij het plezier afnemen, dus ook de dagelijkse media niet, dat Groen Geel afgelopen zondag de Godenzonen hebben gedegradeerd tot kleine trolletjes. Haags Kwartiertjûh!!!!…en een mooi einde aan jullie kampioensdromen….?!

 2. Nou heroinejunk naftaniel zal wél blij zijn met Die Muziekjes kan ie weer Volk op stoken en anti semieten cijfers poepen?

  Die is Op Hetzuur de Af Gelopen Weken Zo in De Aandacht

  Had Al Aangifte Wegens Fraude En Haat Zaaien Tégen zich Óp Gélopen Náást zijn geslachtziekten

  hetzuur.nl/artikel/6895/aangifte-cidi-uitlokken-anti-semitisme/

  En zijn maatjes Zijn Ook Niet Écht Minder Ziék

  tinyurl.com/4hxatc4

  Dús Áls Hét even Dóor Gáát Moéten Dát Sóórt joden Òók Nog Àls pedofielen Vervolgt Gaan Worden…Wát Ál Héél Hoog Tijd IS

 3. Als Ajax fan en amsterdammer krijg ik een blij gevoel van die gasten van ADO. Het ECHTE voetbalgevoel zoals het ooit ook bij Ajax was. Helemaal top dat ADO Den Haag.

  Achterlijk dat de moraalridders weer menen de joden te moeten beschermen. Wat een debiele heisa in die f… media.

 4. Toéval ?

  Toéval Bestáát Niet

  hetzuur.nl/artikel/9449/poetin-en-medvedev-bewijzen-kruistocht-these/#comment-90144

Reacties zijn gesloten.