Het nieuwe gevaar: Obama (illegaal streamen is zware misdaad)

Het nieuwe gevaar: Obama! Regering stelt illegaal streamen van audio en video als een federale misdaad en FBI mag voortaan mensen die verdacht worden van illegaal streamen afluisteren. zdnet.nl

Via marcoraaphorst.nl

5 gedachten over “Het nieuwe gevaar: Obama (illegaal streamen is zware misdaad)”

  1. ""Streaming media is de verzamelterm voor de technologie om audio en video rechtstreeks via computernetwerken (zoals het internet) te distribueren. Voorbeelden zijn live televisie en live radio via internet, webcams, maar ook Video on Demand en webvideo. Bij streaming media hoeft het mediabestand niet eerst gedownload te worden, maar kan de media vrijwel onmiddellijk afgespeeld worden. Bij streaming media is er dus ook nooit een compleet mediabestand bij de gebruiker aanwezig, hierdoor is het eenvoudiger de auteursrechten van een dergelijk bestand te handhaven.""

    DAT Betekent > ze willen Dat We Niet Méér Náár Ónze Beeldschermen KIJKEN?

  2. einde van deze regelingen. van dit soort macht van de politiek. ten dode opgeschreven. echte belangrijke dingen komen niet aan de orde, al het geld gaat naar die onzin. nee, je zult een uitzonderlijke ziekte hebben, een oudje zijn die gewassen moet worden.

    anarchie. ik ben voor.

Reacties zijn gesloten.