Alweer mijn burgerplicht gedaan

Maar daar is ook wel alles mee gezegd. In tegenstelling tot de vorige verkiezingen voor de Tweede Kamer heb ik wel op een partij gestemd. Nog steeds ben ik van mening dat geen enkele partij mijn stem waard is en de mensheid het spoor bijster is, dus deze keer ga ik voor de Partij voor de Dieren, al vind ik die Thieme een takkewijf.

PvdD voor de dieren die het slachtoffer zijn van het grootste genocide die de menselijke geschiedenis kent. De holocaust valt hier bij in het niets en zelfs de aller grootste natuurramp heeft niet zo veel levende slachtoffers gemaakt die wij mensen elke dag, week, maand en jaar alles bij mekaar op beestachtige wijzen maken.

Een rode stip. Een rode stip tussen zo velen. We hebben besloten dat we ons laten regeren door roden stippen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

12 gedachten over “Alweer mijn burgerplicht gedaan”

                    1. @madbello Ik ga hem is opnieuw testen. Zonder plugins. Kijken of het goed gaat. Mooie functionaliteit. Ik laat het je weten.

Maak mij blij en geef reactie :D