Het strand vandaag

Met tegenzin gegaan. Maar de wil van vrouw en kind is wet.
En zo aan mijn water te voelen word dit de dag van deze zomer 2009.
Het geluk is dat we tien minuten fietsen van het strand wonen, anders was het vast een ramp geweest met parkeren en zo. Al moet ik zeggen dat we minsten 30 meters moesten zoeken om de fiets op een normale manier vast te zetten.

strand

En om de druppel op de gloeiende plaat te leggen was het hoog water, eb en vloed, je weet wel, het getij of wel Springtij of doodtij. Om het kort te zeggen was het strand fucking kort en je moest een pokke eind lopen om minstens een meter afstand te kunnen liggen van je buurman om zijn aura niet te voelen, alle mensenmassa zat opgepropt op een dun strookje strand.
De temperatuur van het water was optimaal, behalve de vele troep daar in, zo als algen, veren, ijsstokjes, papiertjes, plastiek, inlegkruisjes, pleisters en enz enz. … In ieder geval blij dat ik weer thuis ben en benieuwd naar de file informatie naar het strand toe.
Heb jij ook vandaag het geluk om naar het strand te mogen gaan ?

drukte op het strand

9 gedachten over “Het strand vandaag”

 1. @ SirCumSized : En jij kent natuurlijk mijn wijf ๐Ÿ˜† daar valt niet mee te spotten ๐Ÿ˜‰

  @ RedStar : Dat is zeker een mooie start pagina in de wel bekende redstar style ๐Ÿ™‚

 2. Hé Madbello; je weet tóch? Locals gaan nooit met warme dagen naar het strand want dan zit die vol met provincialen. Maar aan de andere kant; als de vrouw zegt we gaan, dan gaan we ook ๐Ÿ˜‰

 3. ik hoef maar twee minuten te lopen en ik ben op het strand, maar ik heb andere dingen gedaan vandaag.

  De stranden in Zeeland zaten iig ook vol..
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : .. =-.

 4. @ Rik : Als je het zo beschrijft dan dank ik God dat ik naar het strand kon ๐Ÿ˜‰

  @ Barry : Jij liever dan ik, deze temperatuur is net te doen, moet er niet aan denken bij 35 graden, maar weet dat Den Haag een prachtige stad is ๐Ÿ˜‰ en alvast een hele prettige fijne vakantie.

  @ Kommissar R. : Pas je wel op dat je geen kortsluiting krijgt ? Is het zo heet daar ?

 5. hahaha mij deze week niet op het stand gezien hoor. Zondag op maandag nacht lekker naar Frankrijk toe en ga daar lekker liggen bakken met 35 graden volgende week ๐Ÿ˜‰ . Lekker 2 weken weg uit deze stink stad.

  Hopelijk lopen daar wat beter wijvies rond dan die uitgezakte oma's en vieze dikke kuilen gravende duitsers hier. France here we come ๐Ÿ˜€

Reacties zijn gesloten.