Tim Kuik met de DOOD Bedreigd

Directeur van Stichting BREIN de organisatie die opkomt voor de auteursrechten en alle download mogelijkheden in Nederland en de rest van de wereld aan banden wil leggen is via e-mail met de dood bedreigt.
Dat zat er dik in en alleen een kwestie van tijd als je over de hele wereld niet geliefd maakt en het plezier en gemak van miljoenen mensen wil bederven.
Ook Staatsloterij directrice Yvonne van Oort is bedreigd en zo als het lijkt begint hier zich een trend af te spiegelen van burgers die het zat zijn om in de maling genomen te worden.
Allerlei organisatie zien steeds meer de massa als een makkelijk melkkoe die makkelijk is te manipuleren en geld af te troggelen door slimme truckjes en daar word steeds maar niets tegen gedaan aangezien de overheid zo wat de zelfde instelling heeft en de belangen van al de tussenschakels wil beschermen.
Is het zo raar dat mensen het op een bepaald moment zat worden ?

Brein-directeur Kuik bedreigd

NU.nl – ‎43 minuten geleden‎
HOOFDDORP – De directeur van auteursrechtenorganisatie Brein Tim Kuik heeft dinsdag aangifte gedaan van bedreiging. Kuik heeft een bericht hierover in het

13 gedachten over “Tim Kuik met de DOOD Bedreigd”

 1. Ind. Tim Kuik moet eigenlijk regelrecht de gevangenis in. Downloaden is zo een beetje het enige leuke dat er nog over is. Wat een ontzettende FLIKKEr.

 2. Weten jullie wat het is met deze mensen zoals die Tim Kuik ,ze zijn zelf te slecht om te branden .
  Ons gaan vertellen wat we wel en niet Mogen doen .Ik vind zelf maar eens dat ze die prijzen van cd ,dvd maar eens naar beneden moeten gooien ,dan is het voor ons ook niet meer de moeite om te downloaden.
  Maar ja ,dat zal wel ff duren voor dat ze dat zelf ook door hebben.

  gr passie

  1. @Pascal: dat soort mensen verdienen er aardige dikke belegde boterham mee, ze worden door de industrie gefinancierd 😉

 3. Als alle downloaders een een duppie betalen dan huren we gewoon een yugoslaaf voor die Kuik in, die lost het probleem wel voor ons op!!!!!

  Mijn mening is, KUIK MAG DOOD!!

  1. @Kuik HATER: als iedereen een duppie voor zijn download zou betalen zou dat ook genoeg moeten zijn, helaas willen ze de volle winkelprijs. Iemand zijn dood lost niets op, kijk maar naar Fortuyn, nu herbben Wilders met zijn maloten.

 4. Dat die TIM KUIKEN nog leeft daar kijk ik nou nog vanop.Die had al lang dood moeten zijn. volgens mij.Ook al ben ik daar op tegen. Maar ja hij daagt die gek (ken) zelf uit. De politiek. pakt het kuikentje ook niet aan dus wie de wet maakt die overtreed hem dan zelf. Dat doet Tim Kuik nu ook elke keer wie fluit hem eens terug dan…. Hij denkt dat hij boven de wet staat.Die man heeft last van hoogmoetwaanzin of wil gewoon DOOD. Ja eens staat er zoeen gek achterhem of voorhem. en dan is het PANG PANG zonder bami. Of steek zonder T-bone. Maar ik zal die gek nooit zijn. Ik vind downloaden veel leuker dan achter de tralies.ik SPOT-NET niet eh

 5. Stemt u allen op de Piraten Partij Nederland om politiek tegengas te bieden tegen dit soort schandalige praktijken van oa BREIN !

 6. ik hoop oprecht met mijn hart dat die bedreiger zijn beloftes nakomt.

  dat wilde ik even kwijt,

  oiiiiiii

 7. Geweldig dit. Die kaffer vraagt erom met al zijn afgedwing en afgeknijp van het internet voor zijn eigen belangen. Ik durf te wedden dat meneer kuik zelf aan illegale dingen doet op het web die het daglicht niet kunnen verdragen. Het is maar een zielig mannetje. En ik kan het goed begrijpen dat mensen zo iemand de mond willen snoeren. ……………….VERWIJDERD DOOR DE REDACTIE…………………… 😉

 8. @ SirCumSized : AZo te voelen aan mijn water word het een hele hete winter 🙂

  @ Barry : Moet je eens weten hoe veel keer ik op het politiebureau had moeten kloppen na al die bedreigingen aan mijn adres, daar begin ik niet een meer aan. Schiet mijn maar lek, maar dan moeten zij het wel in een keer goed doen 😉

  @ Robert Irving III : Natuurlijk moeten artiesten vergoed worden, dat is het ook het punt niet.

  Dat downloaden is een wegwerpproduct, na een keer kijken of een paar keer spelen is het delete, hoe veel wil die industrie hebben zonder dat het heeft moeten distribueren, vervoer, vertegenwoordigers, pakhuizen, verpakking, verkooppunt enz enz.

  Wat is een reële prijs ?

  Als ik kan kiezen tussen een legale dvd of een geripte voor het zelfde geld, dan kies ik die geripte dvd zonder die vervelende verplichte intro's, reclame en andere voorvertoningen.

  Waarom bied die entertainment industrie zelf niet dit gemak voor een redelijke prijs ?

  bla bla bla snap je wat ik bedoel ?

  Waarom zou ik een Hollandse haring kopen die via Zuid-Afrika is geïmporteerd, bewerkt en verpakt voor 10 euro als ik bij de haven het zelfde kan kopen voor 10 cent ???

 9. (psssst! toch,….. ik zal het niet te hard roepen, maar die kuik heeft ergens wel een punt met dat de auteursrechten op grote schaal worden geschonden, ik doe het ook maar het klopt natuurlijk ergens niet. de makers van een film, muziekstuk of software ed. heeft eigenlijk recht op een vergoeding voor zijn werk dat kan je niet ontkennen. )
  .-= Kijk ook eens op Robert Irving III´s laatste blog item : ..wiskunde voor negers =-.

 10. Goh die mensen kunnen we bescherming krijgen als ze met de dood worden bedreigd. Als jij of ik door iemand word bedreigd en je gaat er mee naar de politie (als die er uberhaubt al iets mee doet) dan zeggen ze "ja praat het maar uit zo'n vaart zou het allemaal niet lopen dat iemand jou iets aan doet".

  Ja tuurlijk en de volgende dag sta je in de krant omdat je neer bent gestoken. En dan zegt de politie "ja we hadden niet verwacht dat het zo'n vaart zou lopen. Meestal is een bedreiging maar iets wat iemand in zijn kwaadheid roept. Volgende keer zullen wij meer allert zijn. Wij moeten er ook van leren"

  Flikker op met al die mongolen je telt alleen maar mee als je geld hebt of je bent een beetje bekend.

  Zie je die hitte maakt je gek 😀

 11. Tja, het verschil tussen de "have's" en "have-not's" wordt steeds groter en de graaicultuur van de hoge "heren en dames" steeds meer transparanter. Dat gaat natuurlijk spanningen opleveren in de maatschappij en mensen bij wie het water tot aan de lippen staat, gaan dan rare dingen doen. Het kan nog best wel een "hete herfst" gaan worden?

Reacties zijn gesloten.