Mariska Orbán-De Haas valt Femke Halsema lastig

Die mevrouw de haas spoort echt niet en niet zo gek dat ze bedreigd wordt. (@MariskadeHaas is hoofdredacteur van Katholiek Nieuwsblad) Zie echt autistische trekjes in de vastberadenheid die uitmond in een persistente tunnelvisie hoe zei dit onderwerp (abortus) publiekelijk en persoonlijk opdringt. Terwijl de mensen die zij lastig valt bekend staan dat ze abortus tot een bepaald termijn goed vinden. En dat ze virtueel bedreigd word heeft niets met de Nederlandse tolerantie te maken. Soms ben je gewoon niet gediend van een discussie naar de bekende weg, we weten hoe zei denkt PUNT! Ga werken in plaats van kansloze discussies uit te lokken, zonde van je tijd. Zo! Dat is er uit, moest het even kwijt. hpdetijd.nl
Update: Hoofdredacteur Katholiek Nieuwsblad bedreigd om standpunt abortus en durft niet meer door het donker te fietsen: Metronieuws.nl

[blackbirdpie id=”29825459134930944″]

[blackbirdpie id=”29821255272108032″]

[blackbirdpie id=”29826718785085440″]

16 gedachten over “Mariska Orbán-De Haas valt Femke Halsema lastig”

 1. Beste Mariska de Struisvogel (voor als je het niet begrijpt zie bit.ly/UQzCI9),

  Wij hebben genoeg van je. Je gezemel over je medelijden voor mensen die niet in God geloven en je extreem slecht beargumenteerde debatten op tv zijn zó tergend dat we met kromme tenen schreeuwend het parool hebben verscheurd vandaag.
  We hopen dat je net zoals de struisvogel je kop begraafd in het zand.

  Vriendelijke groet,

  Ivo en Tim

 2. Ik ben HELEMAAL klaar met deze dame.Op fanatische wijze ventileert ze haar mening en schoffeert ze mensen met haar opvattingen,die werkelijk nergens (wetenschappelijk) op gestoeld zijn.Laat ze haar(krantje) daar maar voor gebruiken en laat ons verschoont blijven van dit domme blondje en haar bijna histerische inbreng.

 3. '''Mariska Orbán-de Haas''' ([[1977]]) is een achterlijke geindoctrineerde dogmatische doos die potsierlijke uitspraken doet en in tv programma's vage verwijzingen doet naar zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken en daarbij op een tenenkrommende en lachwijzende manier verwijst naar 'Freud'. Elke zich zelf respecterende psycholoog gaat hierbij met zijn ogen rollen…. Ze

 4. mariska had groot gelijk…….abortus is een groot kwaad….en iedereen maar kleppen over zielige diertjes….terecht de opmerking tegen halsema…..

 5. Nee inderdaad, en daarom heeft Halsema Mariska Orbán-De Haas geblokt. Gewoon de verkeerde vraag op het verkeerde moment en Twitter is geen publiek forum voor als je daar niet voor kiest 😉

 6. Twitter is publiek en Mariska Orbán-De Haas contacteerde Femke Halsema eenmalig op een nette manier.Ik zie hier geen probleem met het gedrag van Mariska Orbán-De Haas.

   1. Leg uit aub. Een eenmalige nette reactie op een publiek forum is mijns inziens nooit lastigvallen. Dan moet Femke Halsema maar niet publiekelijk twitteren.

 7. Het is natuurlijk ook niet zo heel erg leuk voor Femke Halsema om aangevallen te worden op punten waarvan ze weet dat zij fout zit. Het is inderdaad de vraag waarom dieren wel worden beschermd en ongeboren kinderen niet? Er zit ergens wel een ongelijkheid in. Het is goedkoop om dan de discussie onmogelijk te maken door de knop om te draaien. Een soort postnatale abortus op de andersdenkenden. Waar hebben wij dat meer gezien?

Reacties zijn gesloten.