Historische zwart/wit beelden van sneeuw in Nederland (1965-1979)

Hier in Den Haag is het zo wat over. Maar in het noorden vriest het min 12 graden kouder dan 070 en in het zuiden is de sneeuw nog niet weg. Maar zo aan die beelden te zien is het niet de eerste keer dat het in Nederland sneeuwt en koud is.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Historische zwart/wit beelden van sneeuw in Nederland (1965-1979)”

  1. Wat leuk, Mike, deze retro beelden.

    Voorheen moest ik het doen met de verhalen van mijn moeder dat toen ik geboren werd in maart 1966 de Noordzee aan de kust bevroren was en dat het 's nachts -15 graden was. Dank zij jouw beelden heb ik ook het bewijs en wat is het leuk om die jaren zestig/zeventig beelden te zien, those were the days? En nu niet meer zeuren in Nederland dat het NU zo koud is, hè stelletje azijnzeikerds?!

Maak mij blij en geef reactie :D