50% kinderen doodziek door Tamiflu

Zo als er nu uitziet maakt het meer kapot dan je lief is.
In dit Artikel + 2 video’s van demorgen.be blijkt weer dar de Mexicaanse varkensgriep zelf minder erg is dan een gewone griep en de middelen daartegen plus het paniek daarover erger zijn dan het kwaal. Waar komt die hype toch vandaag !?
Weet voor je kind Tamiflu geeft, 50% word daar ziek van :

Meer dan de helft, 53 procent, van de deelnemers die het middel gebruikten, meldden één of meer bijwerkingen, zoals misselijkheid, maagpijn en maagkrampen (40 procent). Ook ontwikkelde 12 procent van de kinderen slaapproblemen, zoals nachtmerries en had 20 procent van de kinderen psychische problemen. Ze konden niet helder denken en vertoonden vreemd gedrag. Om die laatste reden heeft de Japanse overheid aan haar dokters gevraagd om Tamiflu niet voor te schrijven aan jongeren tussen 10 en 19 jaar. (belga/sam)

tamiflu

2 gedachten over “50% kinderen doodziek door Tamiflu”

  1. Tamiflu patent is owned by Gilead,

    Former Secretary of Defense Donald Rumsfeld was CEO of gilead in 1998, and still is a major share holder in the company.

    Don't believe the fear propaganda, mexican flu is not that bad, the vaccines are.

  2. Ik geloof niet dat ik van plan ben ook maar iets in te nemen. Ik heb tegenwoordig helemaal niets meer op met de gezondheidszorg in dit land of daar buiten..
    .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..Redstar is back in town, =-.

Reacties zijn gesloten.