Zien hoe ambulancepersoneel in mekaar word geramd?

Dit is lachen echt! Maar vergeet vooral niet om onder de video verder te lezen en te zien dat niet alles altijd is wat het lijkt.


@Brendoline_ Twitterde dit bericht: ”Niet normaal dit filmpje. Het moet niet gekker worden. Retweet aub! Politie zoekt getuigen: 112rijnstreek.wordpress.com” kan je voorstellen de verontwaardiging op Twitter, op desbetreffende blog en YouTube? Als je dit filmpje nog nooit had gezien.
Tot @DirkZijn gelukkig met zijn verlossende tweet op de proppen kwam. Wat er op neer kwam dat dit eigenlijk een van de vele campagne filmpje is van Postbus 51, die buiten zijn context behoorlijk uit zijn verband is gerukt en spontaan op de PVV zou stemmen. En zo als je kan zien, kan een filmpje op een weblog en Twitter een totaal eigen leven gaan leiden dat je bijna zou vergeten om 112 te bellen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Zien hoe ambulancepersoneel in mekaar word geramd?”

  1. @NickN : Vast niet, maar het kwalijke is dat 112rijnstreek.wordpress.com de video er bij zet bij een actuele zoektocht bericht naar getuigen, zonder er duidelijk bij te zeggen dat deze video niet bij het bericht hoort en zo veel mensen op het verkeerde been zet.

    En laat staan dat mensen sowieso al zo slecht lezen 😉

Maak mij blij en geef reactie :D