Zien hoe ambulancepersoneel in mekaar word geramd?

Dit is lachen echt! Maar vergeet vooral niet om onder de video verder te lezen en te zien dat niet alles altijd is wat het lijkt.


@Brendoline_ Twitterde dit bericht: ”Niet normaal dit filmpje. Het moet niet gekker worden. Retweet aub! Politie zoekt getuigen: 112rijnstreek.wordpress.com” kan je voorstellen de verontwaardiging op Twitter, op desbetreffende blog en YouTube? Als je dit filmpje nog nooit had gezien.
Tot @DirkZijn gelukkig met zijn verlossende tweet op de proppen kwam. Wat er op neer kwam dat dit eigenlijk een van de vele campagne filmpje is van Postbus 51, die buiten zijn context behoorlijk uit zijn verband is gerukt en spontaan op de PVV zou stemmen. En zo als je kan zien, kan een filmpje op een weblog en Twitter een totaal eigen leven gaan leiden dat je bijna zou vergeten om 112 te bellen.

9 gedachten over “Zien hoe ambulancepersoneel in mekaar word geramd?”

  1. @NickN : Vast niet, maar het kwalijke is dat 112rijnstreek.wordpress.com de video er bij zet bij een actuele zoektocht bericht naar getuigen, zonder er duidelijk bij te zeggen dat deze video niet bij het bericht hoort en zo veel mensen op het verkeerde been zet.

    En laat staan dat mensen sowieso al zo slecht lezen 😉

      1. @Emmel was een beetje de bedoeling 🙂 Het zal niet veel schelen met de werkelijkheid, maar gelukkig wat dit geen werkelijkheid 😉

Reacties zijn gesloten.