Ruim miljard euro belastinggeld en zorgpremies jaarlijks op aan lobbyclubs in de zorg

Ruim een miljard euro aan belastinggeld en zorgpremies gaat jaarlijks op aan lobbyclubs in de zorg. Hier heb ik even geen woorden meer voor. Schandalig! Volkskrant.nl

5 gedachten over “Ruim miljard euro belastinggeld en zorgpremies jaarlijks op aan lobbyclubs in de zorg”

 1. Nóg Een Leuk Invalshoekje Over Poén Mischién?

  Dáár Me Je Wéét Dat het in goede handen is , Dat Geeft Mischién Rust?

  Door: bert, 27 okt 2010 13:31

  Nou succesallen…Ik Heb Het Rijmpje Nog Amper Áf òf Ziét U Maar… http://www.depers.nl/binnenland/519799/Wel-grote-

  Reageer Door: bert, 27 okt 2010 13:08

  Mét Alle Plezier succesallen, Maar Dan even Wachten Tot graaf dracula Weer Van Vacantie terug komt,is Mijn Componist in Zulke zaken Dan Komt Boris Karlof Ook , Wel Leuk!

  Reageer Door: succesallen, 27 okt 2010 10:56

  bert schreef:

  tr hoon rede von herr roete euer neue keunigin.

  kuchoéruch rótuchvolk ..ik dank u voor de eer maar ik plunder en steel en bedrieg tóch wéér en gooi u in oorlog elke keer voor mijn usraelische heer met zijn dikke pik die die wil dat ik slik …en ga´wéér te kéér met uw Kindje Dat Dan Stikt en Niette Ziet Dat ieke dan weer het Spaarvarkentje pik!

  hoochelachtig

  pipo de clown…ehh ieke bedulle roete.

  enne mien cohen nar lekker stuute.

  Hallo Bert,

  Kun je hier ook de accoorden bijzetten?

  Maken we er een leuke onbegrijpelijke song van die gewoon lekker in de oren klinkt.

  Groeten

  John

  Reageer Door: bert, 27 okt 2010 10:37

  tr hoon rede von herr roete euer neue keunigin. kuchoéruch rótuchvolk ..ik dank u voor de eer maar ik plunder en steel en bedrieg tóch wéér en gooi u in oorlog elke keer voor mijn usraelische heer met zijn dikke pik die die wil dat ik slik …en ga´wéér te kéér met uw Kindje Dat Dan Stikt en Niette Ziet Dat ieke dan weer het Spaarvarkentje pik! hoochelachtig pipo de clown…ehh ieke bedulle roete. enne mien cohen nar lekker stuute.

  http://www.depers.nl/binnenland/519799/Wel-grote-

  bert, 27 okt 2010 13:45

  Ja en Dan Nog even Gaan Kijken wie de aandelen van de Pensioenfondsen hebben ópgestreken met de raids! Wié er in Die berijven dé aandeelhouders Zijn of de eigenaren! Van welke achergrond ér hét Mééste in de kaders Voorkomen! Waar Om israel Zó booming is , Terwijl het vorig jaar op wikipedia Nog aangegeven Stond Als hulpbehoevende en het Moest hebben Van donaties( Lees plunderingen en smerigste Misdaden) Van uit de Westerse Wereld , Van sionistische pedofielensekteleden in de regeringen en politiek! Wéét ook Dat Die sionisten in de regeringen en politiek Alles Van Ons aan israel schenken , Zo Als Zélfs zes duikboten Door israeliet guttenberg van Duitse defensie , en israel Daar mee gelijk een Zuid Koreaanse oorlogsbodem naar de Kelder jaagt mét hún Duitse Tor-pedos en Noord Korea , Een Atoommacht, in hun vodjes gaan beschuldigen! En de global warmingscam , Weet Je Wél wie Daar achter zitten ? De co2 tradingscams,ònvérhaalbaar Door wettelijke immuniteit? Dé alternatieve Energie hoax? Dé Milieuvérvuilingshoax? Zij vérdiénen Áán Òns Sterven!

  Reageer Door: bert, 27 okt 2010 13:44

  Ja en Dan Nog even Gaan Kijken wie de aandelen van de Pensioenfondsen hebben ópgestreken met de raids! Wié er in Die bedrijven dé aandeelhouders Zijn of de eigenaren! Van welke achergrond ér hét Mééste in de kaders Voorkomen! Waar Om israel Zó booming is , Terwijl het vorig jaar op wikipedia Nog aangegeven Stond Als hulpbehoevende en het Moest hebben Van donaties( Lees plunderingen en smerigste Misdaden) Van uit de Westerse Wereld , Van sionistische pedofielensekteleden in de regeringen en politiek! Wéét ook Dat Die sionisten in de regeringen en politiek Alles Van Ons aan israel schenken , Zo Als Zélfs zes duikboten Door israeliet guttenberg van Duitse defensie , en israel Daar mee gelijk een Zuid Koreaanse oorlogsbodem naar de Kelder jaagt mét hún Duitse Tor-pedos en Noord Korea , Een Atoommacht, in hun vodjes gaan beschuldigen! En de global warmingscam , Weet Je Wél wie Daar achter zitten ? De co2 tradingscams,ònvérhaalbaar Door wettelijke immuniteit? Dé alternatieve Energie hoax? Dé Milieuvérvuilingshoax? Dé bankenscam? Zij vérdiénen Áán Òns Sterven!

  Reageer Door: Paapsgezind, 27 okt 2010 13:30

  Moderator?

  Reageer Door: bert, 27 okt 2010 13:22

  Sjá Dát bonussen en handshaken,plunderen Van pensioenfondsen,Volkseigendommen,banken,bedrijven,overheden en de Schatkist,exporteren Van Werkgelegenheid en Investeringen , de afgelopen Méér dan 20 jaar beginnende met de privatiseringen om De Waarde onder Toezicht weg te halen Dat zionistische plunderzootje en pedofielenbende Ván ballin,donner,pechthold,lubbers,kok,verhagen,cohen….Én Dáár bóven Óp willen Dié Nóg Meer bezuinigen Óp Ons ,Niet zich zelf…? Dat is gewoon ijskoud Door gaan mét plunderen!

 2. Het is al net als met de goede doelen (lees boek van Linda Polman de Crisiskaravaan). Het lijkt wel of zaken (zoals deze "geweldige" zorgverzekering er is om kassen te spekken van allerlei meelopers die hun zakken lopen te vullen. Het feit dat dit kan gebeuren is geheel te wijten aan de politiek aangezien die (lees: Hoogervorst) ons dit gedrocht hebben opgedrongen. Ook het feit dat er steeds meer mensen zijn, die afhankelijk zijn van allerlei toeslagen en dus ook de zorgpremie vergoed krijgen, maar totaal niets bijdragem aan de belastingen, zijn debet hieraan. Ik zeg terug naar hoe het was: privé en verplicht verzekerden en de zorg moet terug naar hoe het was. Niets geen marktwerking met zichzelf verrijkende managers. Nederland gaat naar de kloten en gaat richting hoe het in Amerika te keer gaat. It sucks. Maar alles sucks onderhand hier in Nederland.

 3. @SirCumSized : Het lijkt er op dat er steeds meer lijken uit de kast komen. Ben eigenlijk best spraakloos over deze verkwisting van belasting geld. Moet echt niet kunnen.

  Ik denk dat ze de boel zelf aan het opruimen zijn voor Wilders er zelf mee komt.

 4. Duidelijk een signaal dat de "marktwerking" in de zorg nog niet voldoende is uitgekristaliseerd?

  Er gaat dus ook 1 miljard naar organisaties zoals de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) terwijl die als kerntaak hebben een belangenorganisatie te zijn en zich niet in eerste instantie bezig houden met directe zorg?

  Hoe bedoel je dat de zorg een enorm "overheadsprobleem' heeft? Pim Fortuyn heeft in zijn boeken al enkele jaren geleden aangegeven dat dit, de overheadkosten, het grootste probleem is in de zorg en dat is het ondertussen nog steeds. Het lukt de overheid gewoon niet dit fenomeen te hervormen. Het feit dat dit onderzoek gedaan is onder leiding van de directeur van de Zorgverzekeraars Nederland zegt op zichzelf ook al voldoende over de onmacht in de zorgsector.

Reacties zijn gesloten.