Uitspraak in het Wilders-proces

Weet nu al wat de uitspraak zal zijn: Een taakstraf van 120 uur voor het onnodig kwetsen van de Islam en omdat de heer Wilders ook in de rechtszaal het dialoog uit de weg ging (dialoog in een rechtszaak?)
Veroordelen wij Wilders tot 120 uur dialoogvoeren in verschillende publiekelijke debaten. Lijkt me een redelijk straf, toch!?

Sorry hoor! Maar vind dit proces echt werkelijk een schande en een aanfluiting, dat de gerechtelijke macht door de politiek (CDA) zich zo laat misbruiken. Rechters zijn de laatste tijd al sowieso in opspraak door belange verstrengeling in allerlei politieke en financiële belangen en laat staan de sterke verdachtmakingen met actieve pedofilie. En nu dit er boven op. Maar wat denk jij wat de uitspraak zal zijn?
FotoFucks aangeboden door de allerbeste en enige TWITVB, voor uw dagelijkse portie multikulfun:

Stille Wilders luistert naar verklaringen

NOS.nl – ‎Het grootste deel van de tweede zittingsdag van het proces tegen Geert Wilders bestond uit het voorlezen van een groot aantal schriftelijke verklaringen.

Deskundigen eens met Wilders De Telegraaf

Deskundigen ondersteunen Wilders Trouw

Moslims beter af met PVV

De Standaard – ‎in haar eindrapport aan de Amsterdamse rechtbank, waar 4 oktober het Wilders-proces wordt hervat. Punt voor punt wordt de PVV-leider ontmaskerd op diens

Teleurstellend sprokkelwerk

De Groene Amsterdammer – ‎Wilders liet er bij de presentatie van de akkoorden geen misverstand over bestaan dat het hem en zijn fractiegenoten om iets anders gaat: het tegengaan van

Ad Koppejan: We moeten Geert Wilders ontmaskeren Elsevier 

 

4 gedachten over “Uitspraak in het Wilders-proces”

  1. @SirCumSized : Bedankt bedankt, was zo maar een heldere ingeving. Als ze toch straf gaan geven lijkt me dit meer dan redelijk 🙂

    Maar als je inderdaad al die feiten en ''toevalligheden'' (toeval bestaat niet) zet je wel aan het denken, plus de bemoeienissen van Hirsh Ballin maken het echt een poppenkast. Dit kan echt niet, de rechtstaat zet zich hier mee echt voor schut.

  2. @Madbello

    "Veroordelen wij Wilders tot 120 uur dialoogvoeren in verschillende publiekelijke debatten", dat is voor mij de meest humorvolle quote van de week, priceless!! 😉

    Maar ik ga het nog meer een komisch stuk maken dit proces. Niet iedereen is op de hoogte dat de rechter van de wrakingskamer, Mr. Frans Bauduin naast zijn rechtertje spelen ook bestuurslid is van het Marokkofonds en staat bekend als anti-Wilders c.q. PVV. En tjeetje, de wrakingskamer heeft rechter Moors zijn uitlatingen niet als partijdig gezien. Nee logisch, een partijdig persoon ziet een andere partijdige persoon met dezelfde vooroordelen ook nooit?! Eén grote poppekast wat in dit geval gewoon gezien moet worden als een linkse hobby?

Reacties zijn gesloten.