Prachtige TV: Het Wilders-proces (De hervatting)

Uitzending gemist? Een waar poppenkast spektakel met de gedachten: WTF is dit??? De hervatting, de wraking en de weigering van Moszkowicz om met Nieuwsuur te praten, het was weer vuurwerk. Maar zie je wel dat het een groot complot is!
Hero Brinkman: Rechter wrakingskamer is degeen die ervoor heeft gezorgd dat moordenaar Fortuyn geen levenslang heeft en volgend jaar vrij komt.

Update: Demissionair minister Hirsch Ballin (Justitie) is in een vroeg stadium hoogstpersoonlijk betrokken geweest bij de afweging om Geert Wilders strafrechtelijk te vervolgen: Telegraaf
Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Prachtige TV: Het Wilders-proces (De hervatting)”

Maak mij blij en geef reactie :D