We hebben alle rede en rechtvaardiging om te discrimineren

En dat uit spiritueel oogpunt van liefde en wijsheid. Ben jij een begeest mens of een geest-loze? De kans is ook groot dat je een begeest mens ben die nog wel onbewust is.
In dit huidig tijdperk van zinloos geweld, onverdraagzaamheid, opbeperkt graaien ten kosten van mens en milieu worden door bijna wetenschappelijk maatstaaf verklaard, door de mensheid in twee categorieën te verdelen, zonder onderscheid van kleur, geloof of ras.
Discrimineren mag en moet als begeest mens je ziel wil redden. Om het kort samen te vatten is zaak om je zo snel mogelijk uit de voeten te doen uit deze poel van verderf en hel op aarde, afstand nemen van mensen zonder ziel die alleen hun dierlijke instincten volgen, jouw energie opzuigen en overladen met negatieve impulsen.

Dus je hebt alle rede toe om die kut Marokkanen, Polen, Joden, politici als Bush en Blair, massamoordenaars en iedereen die zinloze en gewetenloze daden pleegt te discrimineren. Toon geen compassie of medelijden, zij kunnen er ook niets aan doen en hun tijd komt nog.

Lezen hoe en wat?
Dan raad ik je aan om eerste dit te lezen: Geest-loze Mensen (deel 2) om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Geest-loze Mensen (deel 1) is gewoon minder interessant, maar als je deze materie interesseert kan ik je altijd aanraden om ”Liefde voor Wijsheid” van Johan Oldenkamp te lezen, gratis te downloaden als pdf. 😉

3 gedachten over “We hebben alle rede en rechtvaardiging om te discrimineren”

 1. @SirCumSized : Ik denk wel allebei 🙂

  Maar je mist de meest essentiële mysterieuze bron. Wie zijn die hyper interdimensionele wezens die baat hebben bij onze ''negatieve'' ongeordende emoties om daar hun energie mee te winnen. Dit verhaal bent al verschillende keren tegen gekomen uit totaal verschillen bronnen. Zo als een paar passages bij Robert Monroe en een korte zin bij Castaneda.

 2. Aha, de discussie van de geest-lozen steekt zijn kop weer op. Een spirituele verklaring voor diegene die wel meervoelend zijn en diegene die dat niet zouden kunnen?

  Je komt een parallelle discussie ook tegen bij intellectuelen en dan meer op het gebied van diegene die wel veel kennis hebben en diegene die dat niet hebben.

  In de religies wemelt het van deze vergelijkingen. Ik hou het zelf maar bij de sociale psychologie; mensen gaan ervan uit dat we allemaal gelijk zijn en gelijke kansen hebben maar dat is realistisch gezien helemaal niet zo en door te discrimineren stimuleer je de prestatiemotivatie van de gediscrimineerde. Eigenlijk coach je de ander door hem duidelijk te discrimineren en dus te prikkelen om het tegendeel te bewijzen….

  Overigens zie ik elke dag wel een kudde geest-lozen, je wilt niet weten hoe vaak ik mijmer "I see dead people?"

  Maar ja, ik ben zelf dan ook een begeestte of heb ik gewoon een te groot Ego 😉

Reacties zijn gesloten.