Anil Ramdas is een verrekte mongol

Wie is deze latte macchiato trash-kop? Uit welke subsidie slurpende riool kom deze om hoog geschoten stikkende elitaire vieze bruine drol in eens vandaan? Nog nooit van hem gehoord en zijn mening is niet mis en laat staan als je in plaats van ”Die Hollanders” een ander land of geloof in zal vullen.

”Die Hollanders die in die eigen huizen wonen en een eigen auto hebben en met vakantie kunnen, zijn voor een groot deel white trash. Het zijn tokkies, het zijn families Flodder, met achterlijke ideeën en onbeschofte omgangsvormen. Wat kun je anders zeggen van de meeste Telegraaflezers, SBS-6- en RTL-kijkers en PVV-stemmers, dan dat ze boers, onbehouwen, ruw, plat, vulgair, ordinair en ongemanierd zijn? Primitieve, rancuneuze, rechtse en extreemrechtse types zonder moraal, zonder principes, zonder idealen; kan het anders worden geformuleerd?’‘ De rest van zijn trash kan je lezen op: deburen.eu

Nee echt Anil Ramdas is een verrekte mongool die denkt dat al zijn hobby’s zo als kunstgeschiedenis, ethiek en filosofie, muziek en literatuur ook leuk moeten gevonden worden door een VMBOer. Wat dacht je van zijn niet nuttige oral history-onderzoek over de invloed van de katholieke kerk en het bedrijfsleven (Shell) op de man-vrouwverhoudingen op Curaçao. Het zou niet eens in zijn botte kop opkomen dat een PVV stem misschien juist een protest stem is tegen die politieke trash, dat vullis in Den Haag zo als de PvdA, CDA, VVD, D66 die in achterkamertjes beslist aan wie ze dat hard gewerkte geld van die Witte Trash weg zullen geven. Die culturele beschaving is vernield door die zelfde politiek elite die niet wist wat ze deed en nu met een onherroepelijk en onoplosbaar probleem zit.

Ja! Ik voel me aangesproken, ook al heb ik geen PVV gestemd en geen Nederlander ben. Ja! Blank dat ben ik! En hulde aan Joost Zwagerman die het voor zijn eigen volk opneemt.

Het Culturele Drama en White Trash is een mentaliteit


4 gedachten over “Anil Ramdas is een verrekte mongol”

 1. @Madbello; als de politiek zo doorgaat heb ik aan het einde van het jaar geen werk meer maar dan kan ik wel een eigen blog beginnen want ik ben "gemuilkorft" via een juridische constructie om niet te bloggen.

  Ieder nadeel heb zijn voordeel zullen we dan zeggen?

  En het is sowieso handig de achtergronden van columnisten en criticasters te kennen want dat verklaart vaak hun gedrag en uitingen. Je bent vaak een optelsom van je omstandigheden en ervaringen?

 2. @SirCumSized : Dat werp in ieder geval weer een heel ander licht op deze persoon en verklaart een hoop.

  ''behoort tot de Brahamen, de hoogste kaste binnen de Hindoestanen''

  Waarom weet jij altijd dingen die ik nergens anders lees? Je moet echt een blog beginnen 🙂

 3. @Madbello; maak je in godsnaam niet druk over Anil Ramdas want het is een zelfbenoemde linkse intellectueel die sowieso de middenklasse verfoeit. Hij komt uit Suriname en zijn familie behoort tot de Brahamen, de hoogste kaste binnen de Hindoestanen en daar is het oorspronkelijke zaadje geplant voor zijn arrogante zelfverheerlijking?

  Hij heeft op de universiteit gezeten met één of andere trutstudie waar ie overigens zelf enorm trots op is want meneer heeft iets geschreven van 350 pagina's en hij slaagde cum laude en schrijft daar regelmatig over want trots en ijdelheid zijn hem niet vreemd, hij is de goeiste. Deze bescheiden man denkt dat hijzelf precies weet wat cultuur is en schrijft dat ook een ieder voor. Vandaar dat hij allerlei schimmige functies geeft gehad op het gebied van bevorderen van ("zijn") cultuur. In de jaren negentig was een iedere tegenstander van zijn mening een fascist en nu zet ie mensen weg als white trash en dat mag hij want hij komt uit de hoogste kaste van de Hindoestanen. Tja, Anil we zijn het niet allemaal eens met jouw visie op cultuur, wen er maar aan.

  Rare jongens die Hindoestanen?

Reacties zijn gesloten.