Waarom Wantrouwen in het Kabinet ? (column van Karin spaink.net)

Waarom Wantrouwen in het Kabinet ? Over de uitspraken van Guusje ter Horst. Column van Karin : spaink.net

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Waarom Wantrouwen in het Kabinet ? (column van Karin spaink.net)”

  1. Mooi stuk van Karin Spaink; zij richt zich voornamelijk op het verkwanselen van de privacy gegevens van de burgers door "onze" regering waardoor wantrouwen ontstaat. Bij mij is het wantrouwen in dit kabinet tot het niveau van 0-graden Kelvin gedaald doordat ze geen enkel, maar dan ook geen enkel punt uit hun partijprogramma nakomen. Voor de verkiezingen spelen ze de idealist en na de verkiezingen verkwanselen ze alle drie hun idealisme. En het erge is dat de gewone burger het ook gewoon door heeft? Raar hè, Guusje ter Dorst, dat het volk wantrouwen heeft….salonsocialist!!

Maak mij blij en geef reactie :D