Joggen 2.0 :-) mijn eerste run

Vandaag na jaren non-activiteit en constant maar voor mijn Pc zitten, ben ik gaan ”joggen”.
Morgen is het precies een jaar geleden dat ik gestopt ben met roken en ruim 20 kilo bijgekomen, ik zal maar niet zeggen hoe veel ik weeg, maar tijd om maar heel voorzichtig te beginnen en de strijd aan te gaan met de overtollige kilo’s.
En wat leukers om al de beschikbare technische middelen in te zetten om het afzien toch een beetje plezieriger te maken.
Even een paar albums van Infected Mushroom op mijn Google Android G1 gezet, de Buddy Runner gedownload, account gemaakt voor mijn Buddy Runner workout, alle opties naar ingesteld en klaar om te joggen.

Dat was voor mijn in ieder geval een nieuwe evaring die ik nog nooit mee had gemaakt. Mijn mobieltje die fungeert als MP3 speler en met zijn GPS als coach die tussen de muziek door elke 1/2 kilometer mijn verteld hoe veel ik afgelegd heb, hoe snel en wat mijn gemiddelde is en als je klaar bent druk je op stop en je kan kiezen of je work-out gelijk up te loaden en te delen met Twitter, FaceBook en FriendFeed.
En op mijn accout zelf kan je onderaan op de kaart zien wat mijn parcour was.

Voor mijn eerste keer vond ik het best en kijken of ik morgen de daadkracht zal hebben om mijn logge lichaam weer in beweging te zetten.


5 gedachten over “Joggen 2.0 :-) mijn eerste run”

  1. Ik jog al sinds vorig jaar october en ben sinds ik ben gestopt met roken juist 10 kilo afgevallen… Ik dacht dat ik die vrijgekomen lucht maar eens goed moest gebruiken! Maar succes en volhouden!
    .-= Kijk ook eens op jager´s laatste blog item : ..Bospop 2009, het was een feest! =-.

  2. Nou respect hoor Bello. Ik wil ook weer beginnen met hardlopen vroeger deed ik niets anders. Pakte nooit de tram van halte zuiderpark naar beresteijnlaan als het mooi weer was. Dan ging ik altijd met volle rugzak hardlopen. Heb nu een conditie van een walrus ben ik bang

Reacties zijn gesloten.