@MADBELLO op #parkpop09 volgen ?

Vandaag gaat ParkPop 2009 aan de slag. In het Zuiperpark in Den Haag, 100% gratis popfestijn voor jong en oud en ik zal daar ook zijn om verslag via Twitter te doen (op gehele onprofessionele manier natuurlijk, het bier gaat voor).

Je kan het op verschillende manier gaan volgen. Behalve via TV en Radio kan je het via mijn Twitter  volgen of via de search.twitter.com/#parkpop09, door die hashtag  (#) kan je alle berichten bekijken die daar mee te maken hebben, voor het geval anderen het ook gaan gebruiken (het kan ook misbruikt worden) En nu maar hopen op een goede verbinding, aangezien de 100.000de mensen het netwerk behoorlijk kunnen overbelasten zo als vorig jaar.

parkpop-2009-logo

Parkpop Twitter
Omroep West  zal regelmatig een update geven over de sfeer, drukte, optreden, nieuwtjes en andere wetenswaardigheden op Parkpop 2009 .
Ga naar: www.twitter.com/omroepwest

Radio West op Parkpop
Radio West is ook de hele middag aanwezig op het festival terrein. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur zal onze verslaggever regelmatig berichten van alle hoogtepunten van het festival. Schakel zondagmiddag dus in op 89.3 Radio West!

TV West op Parkpop
Tussen 19.00 en 21.00 kun je op TV West een live registratie zien met optredens van o.a. De Staat, Miss Montreal, Boris, Ed Kowalczyk van Live, Dana Fuchs Band, Milow, Guus Meeuwis, Dio & Sef en Sabrina Starke! Tialda Bottema loopt in het Zuiderpark en laat je de sfeer van het festival op het veld zien. Paul van Berkel is backstage en zoekt de artiesten op. TV West is er live bij vanaf 19.00 tot 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur kun je ook nog kijken naar een compilatie van het festival, die ieder uur wordt herhaald.

televisie.westonline.nl/thema/thehaguefestivals2009

ParkPop 2009 : De voorbereiding 

4 gedachten over “@MADBELLO op #parkpop09 volgen ?”

  1. Het was in een woord geweldig!

    Wat heb ik genoten daar….

    Ben blij dat ik er was; nee voor Twitter had ik geen tijd 😉

Reacties zijn gesloten.