Twitter & Poep

Het kan niet gek genoeg met die Twitter . Persoonlijk vind ik het een hele verademing en tijdverdrijf om mijn grote boodschap te vergezellen met nieuwe tweets terwijl ik zit te wachten dat de volgende drol lang mijn tweede kringspier mag.
Nee, zonder dollen. Mijn mobiel  heb ik toch altijd op zak en wat moet je anders als je toch moet zitten wachten dat je darmen geleegd zijn ?

Twitter op de WC is een van de meest ontspannende bezigheden tijdens druk momenten, verschillende sensaties passeren de revue, terwijl de twitterstream van het leven zo lang je ogen rollen. Dus als je wat ruikt, weet je waar ik  ben 😉

[poll id=”16″]

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Twitter & Poep”

  1. @ NickN : Ik maak me id ook zelf zorgen om mijn zelf, soms vind ik het te leuk, of eigenlijk wil ik nergens anders aan denken.

    @ Edwin : Hoop dat het tijdelijk is, maar je kan het ook in der reactie kwijt of je twittert als je poept 😉

Maak mij blij en geef reactie :D