Help mee de tijger uit te laten sterven

Die rottijgers vreten te veel toeristen op. HELP mee met het uitroeien van deze beesten, bovendien zijn het een soort katten en dat zijn ook rotbeesten : tijgersterf.hyves.nl

Heb je ook soms zo het idee dat het leven zo zinloos is ? Dus vandaag echt een copypasta mad item door madmello, zo als Eric Naeyaert zou zeggen.

Dit is een oproep van Veganstreaker Streaker :

veganstreaker 

snorremansss.hyves.nl <–Deze man/Jongen zei: Godverdomme reed gister nog op mijn brommer, 3 keer raden wat er op de weg liep, juist zo’n verekte bijdehante kitten die nog even snel over wilde steken, maaaar daar stak ik mooi even een stokje voor en met een mooie schijnbeweging stuurde ik recht over m heen ..
Haha echt super mooi hoe dat vieze beest nog probeerde weg te hinkelen, maar dat lukte niet omdat hij telkens door zn pootjes zakte haha had je echt bij moeten zijn ik ben er speciaal voor gestopt om even achterom te kijken..Supervet
Dus HELP Mee Om die GEENSTIJL  gasten aantepakken!!!

PS : Heb je ook zo’n hekel aan katten word dan lid en deel hier je ervaringen : ikhaatkatten.hyves.nl

20 gedachten over “Help mee de tijger uit te laten sterven”

 1. stop met de tijger uit te laten sterven

  help ze juist te laten leven in het wild

  niet uit te laten sterven

  en wat een kh site

 2. Ach, ik ben een kattenliefhebber maar weet ook dat er vele kattenhaters zijn, dit is niet te veranderen…..ieder zijn meug?!

  Hoewel als ik even kritisch naar mijzelf zou kijken geef ik toe dat ik een mensenhater ben. Zou er een knop bestaan die alle mensen van de aardbodem zou vegen, dan zou ik hem indrukken….

  Ben ik nu een psychopaat of ben ik gewoon teleurgesteld in de mensheid, wie zal het zeggen?

 3. @ redstar : Wat een mens nodig heeft en hoeveel is betrekkelijk, als je spiritueel genoeg bent kan je ook van lucht leven, breatharians ???

  Een mens heeft niet zo veel nodig, in ieder gavla niet zo veel zo als we nu consumeren 😉

 4. @ Madbello, Hier ook vlees, en vis die ik zelf vang, en vlees van de bioboer hier. Mensen hebben van nature proteine en eiwitten nodig. De beste bron is niet de chemische maar de natuurlijk. Het is just the way of zeg ik maar
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..Gonna Fly Now, =-.

 5. @ Robert Irving III : dat zijn tenminsten leuke geintjes en wat ik nooit zal vergeten is die grap van jouw om de tekst onzichtbaar wit te maken, dat was echt meesterlijk en hap.

  @ Ramon : die spreuk zou zo maar een hele diepe kern van waarheid kunnen hebben.

  @ Barry 😆

 6. ja joh ik maakte maar een grapje

  met een knipoog naar het feit dat eric altijd net doet alsof hij een tevreden klant is van eric en dan positieve verhalen gaat ophangen. jekenthetwel.

  maar ik denk inderdaad dat eric nog wel langskomt hier, hij houdt google goed in de gaten.

  of zou hij eindelijk door hebben dat het nogal doorzichtig is…….
  .-= Kijk ook eens op Robert Irving III´s laatste blog item : ..paranoid android =-.

 7. @ Barry : Dat komt nog, dat was toen een bijna doods ervaring.

  Het kwam op mijn af en ik ben er goed van af gekomen 😉

 8. @ Barry : Whiiiiiiiiiii ! je breng mijn op een hele slechte idee. 😆

  Behalve wat vliegen en muggen is het wel minstens 10 jaar geleden dat ik een groot dier door mijn toedoen eigenhandig heb dood gemaakt en dat was zeer bizar.

  Later meer als ik daar zin heb om te vertellen, maar dat was niet zonder risico van eigen leven 😉

 9. Hahaha ik weet nog goed vorig jaar reed me vriendin richting berkel en rodenrijs (vraag me niet wat we in dat gat moesten). Toen reden we over een onverlichte weg en staken op eens een zooi eenden over. Mevrouw wist er precies twee te raken, ik heb echt nog nooit iemand zo hysterisch zien worden. Het was zo erg dat ze de auto gewoon midden op de weg stil zette en naar de zeer platte eenden ging lopen om te kijken of er nog beweging in zat (geloof me die twee eenden waren niet fiat proof). Daarna wou ze niet meer verder rijden en op de terug weg mocht ik absoluut niet over die weg rijden.

  Als ik het met haar nou nog over heb word ze nog gek.
  .-= Kijk ook eens op Barry´s laatste blog item : ..Feestje om 2 uur ’s nachts. =-.

 10. @ Redstar : Ik hoop zo wie zo dat het allemaal een grap is en die reactie van die gene zou best wel waar zijn. Mensen zijn wreed, heel wreed en elke keer als je dierlijk beleg, of vlees en vis op je bord zet en eet ben je geen haar beter uiteindelijk al laat je de slachting door iemand ander uitvoeren.

  ''ik eet gewoon vlees hoor ! ;-)''

  Maar puber kunnen van nature heel wreed zijn en ik kan je garanderen dat het goed komt met een goede opvoeding van normen en waarden 🙂

 11. Hmmm, ik heb een hekel aan dieren haters. Zols mijn buurman. Die slaat glas kapot, en stopt dat in mollengangetjes. In de polder, waar je gewoon respect moet hebben voor al wat leeft. Want alles houd elkar in stand..
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..I know what I did last summer, =-.

 12. @ Barry : Gelukkig kan het ip checken, anders was ik echt gaan twijfelen, maar gelukkig is het maar : Robert Irving III van http://www.waarom-niet.blogspot.com 😆 de lekkerste twitterazzo van Nederland, maar zo als er naar uitziet zal het niet lang duren voor Eric ook hier langs komt 😆

  @ Geertje : Dit alles val onder doorgeschoten humor (hoop ik) dus allemaal net voor dat je het ergste gaat denken 😉

 13. Weeral een schadetoebrengende verwijzing tegen de heer Eric Naeyaert, waarin hij onterecht in zijn integrititeit wordt aangetast!

  was getekend,

  Piet,

  een tevreden klant van dhr Eric Naeyaert

  echt waar
  .-= Kijk ook op Piet, een tevreden klant van dhr Eric Naeyaert echt waar´s laatste blog item : ..paranoid android =-.

Reacties zijn gesloten.