Korte broek niet hoofddoek wel ?

Dit is weer een ingezonden reactie op de Metro in de serie dat gelovigen meer rechten hebben dan ongelovigen.
Zou het echt zo zijn ? Ben geneigd het echt te geloven aangezien religie  steeds meer het leven van atheïsten  en anders denkers probeert te beïnvloeden.

kortebroek-niet-hoofddoek-wel

3 gedachten over “Korte broek niet hoofddoek wel ?”

  1. Onder het mom van geloof mag sinds mensenheugenis alles; uitmoorden van complete bevolkingen, inlijven van andere landen, verbranden van andersdenkenden (heksen) en ga zo maar door.

    Geloof in de vorm van een opgelegde religie is gewoon een machtsmiddel en een vrijbrief tot normafwijkend gedrag. Geloof is een excuus voor een gebrek aan persoonlijkheid en zelfstandig vrij kunnen denken. De mens is en blijft een kuddedier…..

  2. Yep, gelovigen rulen de wereld, en de niet gelovigen hebben het nakijken. En ze roepen altijd heb respect voor een ander, maar ze bedoelen eigenlijk heb respect voor een gelovigen. En ik heb het dan ook over Ghristelijk stink lui.
    .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..Gonna Fly Now, =-.

  3. dit klopt zeker wat er in die krant staat. moet jij eens als werkgever iemand met een hoofddoek weigeren nou het eerste waar die lui mee komen is discriminatie. dat woord kunnen ze maar al te goed. ben die mensen een beetje zat. gewoon dat ding van je kop en je eigen aanpassen, zo niet ook goed maar rot dan maar een eind op. vroeger mochten wij ook geen petje op in de klas, maar hun onder het mom van geloof mochten wel met een theedoek op hun kop zitten. toen ik dit zei werd ik voor 2 weken geschorst. vond ik niet erg lekker vakantie.

Maak mij blij en geef reactie :D