De taal van het volk

4 gedachten over “De taal van het volk”

 1. @Madbello; een eigen partij beginnen? Heb ik wel eens over gedacht maar laten we dat maar niet gaan doen; ik heb mijn hart op mijn tong liggen en dan kom je niet ver in de politiek. Kortom: ik heb daar het juiste profiel niet voor óf het moet een revolutionaire partij zijn die het huidige establishment uit het binnenhof doet verjagen. Maar ja, dat mag niet in Nederland…….nog niet šŸ˜‰

 2. @ SirCumSized : Waarom begin je niet een eigen partij ? šŸ™‚ Ik hpou wel van hoe je de dingen analyseert.

  @ anthony68 : Die van mijn staat gewoon nog waar hij zou moeten staan, voor zo ver ik het kan zien en die van jouw zie ik inderdaad aan de onderkant en soepel werk het nog niet echt.

  Ik weet voor zo ver niet echt hoe web-log.nl kwa html is ingericht, maar weet wel dat ik de script in de html van de single page (item of post) en in de index heb moeten zetten en in wordpress zou je er voor kunnen kiezen ook voor pagina's.

 3. he man waar is je social bar?? mijn doet het alleen op homepagina niet op dochters weet je hoe oplossen??

  ontopic zelfregulatie idd dat komt wel goed….

 4. Ik mag Femke Halsema heel graag en heb haar qua intellect hoog zitten maar ook zij maakt zich in dit stu erg gemakkelijk af van het fenomeen Geert Wilders.

  Ten eerste "het volk" bestaat al heel lang niet meer; Wilders-stemmers kom je in alle lagen van de bevolking tegen. Er zijn bij deze stemmers diverse motieven om hem een stem te geven; protest, onvrede en verongelijkheid voeren de boventoon. Overal hoor je mensen zeggen dat ze het zat zijn dat enkele op de voorgrond aanwezige moslims elke keer weer in de slachtofferrol schieten. In dit land heb je rechten, maar ook plichten en over deze plichten hoor je vanuit de moslimgemeenschap niets maar dan ook niets. Als binnen de moslimgemeenschap geen zelfregulatie ontstaat dan wordt het hen op den duur gewoon opgelegd. Zo werkt dat in sociale gemeenschappen; pas je aan aan de waarden en normen, doe je dat niet dan kies je er zelf voor om "outcast te worden.

  Ten tweede ziet de gemiddelde burger geen enkele activiteit vanuit de politiek om aan deze impasse een einde te maken. Dit maakt de burger moedeloos en daardoor neemt ook het aantal mensen toe die vanuit protest hun stem geven aan een fenomeen zoals Wilders.

  Dit is in Nederland al eens eerder gebeurd in de tijd van de opkomst van Fortuyn en de geschiedenis herhaalt zichzelf omdat er heel veel onvrede heerst; zowel in de onderste laag van het volk, in de middenklasse en zelfs op hoger intellectueel niveau….

Reacties zijn gesloten.