Waar komen die miljarden toch vandaan?

Volgens mijn had Agnes Kant een lekker neut op. 🙂 Wat niet weg neemt dat iedereen zich afvraag waar al die miljarden die Wouter Bos uitgeeft aan banken vandaan komen.
Gezondheidszorg komt een miljard te kort en daar kan geen cent extra naar toe, maar naar banken is het geen probleem.
Dalai Lama word niet door Balkenende ontvangen als enige land in Europa en in Frankrijk word deze geestelijke zelfs een ereburger van Parijs gemaakt. Zou dat iets zeggen over de huidige Nederlandse politiek, die alle menselijkheid heeft verloren ? Het grote doel ( wat het ook mogen zijn ) boven alles en de rest kan stikken.


Maar ik dwaal weer gigantisch af. ”Waar komen die miljarden toch vandaan?” Was de vraag. Hier onder deel 4 met Agnes Kant en op YouTube kan je op het kanaal van Denizzz123 de rest van de 11.

4 gedachten over “Waar komen die miljarden toch vandaan?”

 1. @ Redstar : Het word tijd dat dat luchtballon word doorgeprikt en mensen onnodig op de kast te jagen, maar volgens mijn is dat juist het sublieme psychologische spel om mensen slaafs te houde4n door een behoefte in een systeem te creëren.

  @ Vedat : Heb je wel ook de andere 11 afleveringen op Youtube gekeken. Maar zelf politici weten niet waar het geld vandaan komt. Zo lang je het spel zo ingewikkeld maakt dat weinig daar wat van begrijpen en de leugen zo groot maakt dat je het niet wilt geloven dan is het goed.

  Maar ik kan je dit als begin aanraden om te lezen

  Geheimen van geld, rente en inflatie

  Rudo de Ruijter,

  Onafhankelijk onderzoeker
  http://www.courtfool.info/nl_Geheimen_van_geld_re

  En het andere materiaal van hem is ook zee interresant.

  @ Yvon : Dat is ook de bedoeling 😉

 2. Wat een k..film. Nu weet ik nog niet waar het geld vandaan komt en van jou word ik ook al niet veel wijzer. Jij zit dicht bij het vuur, dus… Madbello, doe je best.

Reacties zijn gesloten.