Strafzaak tegen Ad van Rooij GIF-klokkenluider

ad-van-rooij.jpgIk had hier al over gehad, maar deze keer is Hoger veiligheidskundige Ad van Rooij wegens smaad aangeklaagd. Deze man is de klokkenluider die het gifschandaal aan licht bracht dat gesubsidieerd word met ons belasting geld en zo als het blijkt ook gesteund word door onze gekozen politici : De gehele Nederlandse politiek vormt onder voorzitterschap van het Openbaar Ministerie in Nederland een grote samenspannende criminele organisatie die omwille van miljarden winsten voor enkelen geheel Nederland en vanuit Nederland met miljarden euro’s aan Europese subsidie (via groene stroom als dekmantel) de gehele wereld aan het vergiftigen zijn met vele miljoenen kilogrammen kankerverwekkende stoffen als arseenzuur en chroomtrioxide (chroom VI). Lees het verder bij Argusoog.nl en vergeet niet alle onderbouwende linkjes ook te lezen. Het is maar dat je het weet.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Strafzaak tegen Ad van Rooij GIF-klokkenluider”

  1. @ Rebelrocker : Daar heb je helemaal gelijk in, zo als het post is het taaie post, meer voor een dossier en niet begrijpelijk of behapbaar voor de gewone mens.

    Bedoel je dat ?

  2. misschien zou Ad zijn wijze van communiceren wat geloofwaardiger willen maken? Die doet zijn boodschap vaak niet veel goeds. En hemzelf en de zijnen ook niet.

  3. En jij wilt,dat ik dat allemaal lees? Allemaal om erachter te komen wat ik al lang weet, namelijk, dat ik besodemieterd word, waar ik bij sta. Ik hoop alleen, dat die klokkenluider er niet het loodje bij legt.

Maak mij blij en geef reactie :D