Help Eric Smit de zomer en winter door: (Nina-gate)

Eric Smit is de man die het boek: ”Nina, de onweerstaanbare opkomst van een power lady” heeft geschreven en nu kapot geprocedeerd word door Nina Brink. Buiten het feit dat dit natuurlijk een fantastische gratis reclame stunt is en natte droom van elke schrijver, voorlopig kan Eric Smit niet pinnen en zo als het nu naar uitziet de komende 10 jaar ook niet meer. Nina Brink heeft beslag laten leggen op alles wat Eric Smit bezit.

UPDATE hpdetijd.nl: ‘Eric Smit jaagt mensen op kosten, terwijl hij al dagen bij zijn geld kan Zowel Smit als Van de Linde reageren in de comments.

Nina Brink Vleeschdrager Storms is de mevrouw die 100 miljoen euro verdiende aan de beursgang van internetbedrijf World Online, die later waardeloos bleken te zijn en toevallig, een paar uur voor de terroristische aanslag in New York op de World Trade Center (Twin Towers‎) verkocht zij alle aandelen, voor de beurs in mekaar donderde.

Dus u koopt het boek Nina, de onweerstaanbare opkomst van een power lady. Dat kost u nog geen twee tientjes. Vervolgens maakt u nog wat extra over op 78.49.32.972 t.a.v. stichting Muckraker onder vermelding van Help Smit de zomer en winter door.

Nina-gate: Help Eric Smit de zomer (en winter) door – HP/De Tijd http://bit.ly/9K8qEaless than a minute ago via TweetMeme

8 gedachten over “Help Eric Smit de zomer en winter door: (Nina-gate)”

  1. Ik helaas het boek al hier staan dus indirect heb ik Eric Smit al geholpen? Snap niet dat "la Nina" zich zo ongelooflijk laat kennen door deze overdreven acties qua loonbeslagen want zoveel opzienbarends staat er ook niet over haar geschreven en ik kon nu niet al te veel zaken ontdekken die haar reputatie zouden schaden. Ze maakt nu denk ik door deze acties alleen maar meer schade toe aan haar smetteloze *ahum* reputatie. Ach, typisch geval van een slechte verliezer zullen maar zeggen?

Reacties zijn gesloten.