Breaking news. België bestaat niet meer (deel II)

Balkenende moet meewerken aan opheffing België 😆
De Partij voor de Vrijheid (PVV voor die gene die het nog niet kennen) vindt dat minister-president Jan Peter Balkenende (CDA iets met GOD en manipulatie) actief moet meewerken aan de opheffing van België.

Geert Wilders wil Nederlandse ambassadeur in Vlaanderen

Metro Time - ‎15 mei 2009‎
(Belga) De Nederlandse Partij voor de Vrijheid (PVV) wil dat Nederland een ambassadeur benoemt bij Vlaanderen in plaats van België.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Breaking news. België bestaat niet meer (deel II)”

  1. Nu slaat onze eigenste hoog geperoxideerde demagoog behoorlijk de plank mis; dat je uitspraken doet over de "buitengewesten" Suriname en de Antillen, daar kan ik nog in meegaan. Maar dat je jezelf ook gaat bemoeien met buitenlandse mogendheden, in dit geval België, vind ik getuigen van een overheersingswaanzin. Ieder land hoort zijn eigen broek op te houden, Wilders, en als je daar problemen mee hebt zul je moeten gaan voor een één Europa. En dat is nou net wat de PVV niet wil…..

Maak mij blij en geef reactie :D