Tim Hoogland

tim-hoogland.bmpDe 11de slachtoffer. De vorige keer bij de 10de, schreef ik : Martijn laat vier kinderen en een vrouw achter, in opdracht van de Nederlandse regering, om in een nutteloze en verloren oorlog te vechten die de onze niet is. Wie volgt ? Tim Hoogland is gevolgd, 20 lentes jong. Maar ik zal oppassen met wat ik schijf, omdat bij Martijn Rendert Rosier reageerde Rosiena : Ik ben trots op je! Je hebt geholpen er een betere wereld van te maken, jammer genoeg accepteerde niet iedereen dat – Soorry! Maar deze man koos er niet voor zijn kinderen, vrouw en familie achter te laten! Hij deed dit omdat hij vrede wou! Denk je dat hij dit had gewild? Ons, de familie hier achter te laten? En dat deed mijn pijn in mijn hart, omdat ik achter Nederland en zijn leger sta, maar niet achter deze politiek, zo als Minister Eimert van Middelkoop suggereert.

Condoleanceregister soldaat Tim Hoogland

13 gedachten over “Tim Hoogland”

 1. Waarschijnlijk zal hier niemand meer naar om kijken maar ik wil toch even zeggen hoe idioot ik de mensen vind die teksten schrijven zoals:

  Ik snap al niet dat het een beroep genoemd wordt,en degene die voor dit “beroep” kiest is voor mij van het niveau neanderthaler.
  Hoe laag moet je iq zijn als je ervoor kiest om je voor een mager salaris kapot te laten schieten.

  wat een sukkel ben je dan zeg… Ik weet niet hoor maar volgens mij zijn er in nederland ook terroristen opgepakt.. ga jij die dan tegen houden voor ons? en maar janken als je eigen familie omkomt in nederland door een aanslag… dan moet je nu ook niet piepen en gewoon respect hebben voor mensen die in een ander land de rotzooi opruimen.. als iedereen daar nu weg gaat komen ze vanzelf naar nederland en laten we dan hopen dat mensen met commentaar op het werk tegen terrorisme dan als eerste mogen gaan! want die vonden het allemaal niet!

 2. Mijn risico nu? hahaha een verrekte vinger door een toetsenbord vierkante ogen door het computerscherm een of een van de boze klanten van de internet provider die weer is de boel kort en klein wil slaan. Wat nog meer ja als ik in slaap val achter me computer en ik stuiter met me kop op me buro. Toch aardig wat risico hoor 😀 zo op een kantoortje als 3de lijns medewerker hahaha.

 3. @ Boilingpoints :

  Ja als een bouwvakker naar beneden valt is ook een risico.

  Ik heb ook een antal jaren op stijgers gewerkt. Waar ik ook een keer het ladder gat op de 6de verdieping van een stijger naar benede plofte en 1 verdienping (gelukkig) terecht kwam :D. Gewoon ook dom pech ook omdat het allemaal routine werk voor me was en niet goed oplette.

  En daarom zeg ik ook van iedere baan heeft ze gevaren (soms) en ze voor en nadelen en het lijkt mij dat je van te voren kijkt van heb ik het er voor over. Lijkt mij niet dat je op een dag in eens wakker word en denk ik ga dat beroep is uitvoeren

 4. At bovenstaande commenters: "had je maar een baan van 8 tot 5 moeten kiezen." Dat vind ik nét iets te zwart/wit… Maar als het nu een bouwvakker was, omgekomen omdat hij van de steiger viel? Of misschien een heftruckchauffeur, zoals ik, die omklapt en omkomt? Is dat het zelfde? Het zijn allemaal "bedrijfsongevallen", hoe oneerbiedig dat ook klinkt… Maar goed, het blijft een 20 jarige gozert die net weer verkering had… Doodzonde en een dikke R.I.P.

 5. Ik snap al niet dat het een beroep genoemd wordt,en degene die voor dit "beroep" kiest is voor mij van het niveau neanderthaler.

  Hoe laag moet je iq zijn als je ervoor kiest om je voor een mager salaris kapot te laten schieten.

 6. Hij koos er niet voor ze dierbaren achter te laten? volgens mij weet je als je VRIJWILLIG in dienst gaat dat je uitgezonden kan worden. Als je uitgezonden word weet je dat je risico loopt om neer geknalt te worden daar krijg je voor betaald. Dan had hij een kantoor baan moeten nemen van 8 tot 5.

  Als je bakker zijn als beroep kiest dan weet je dat je er iedere dag vroeg uit moet. Ieder vak/beroep heeft ze min en plus punten maar daar kies je voor.

  Ik weet zeker dat ik hiermee een hoop mensen tegen de zere been aan schopt. Maar je heb ergens voor gekozen niemand dwingt je er toe om een bepaald beroept te kiezen je familie weet er van je vrouw ook. Dan had die moeten zeggen nee sorry maar dat is te veel risico ga maar liever wat anders doen.

 7. Je moet zoiezo nooit oppassen wat je schrijft, is mijn mening, maar goed.. Alweer een landgenoot "geneuveld", zoals dat heet, hij is gewoon bruut vermoord door een stel kansloze koppensnellers met plakbaarden. Nederland dient zich terug te trekken uit deze waanzinnige oorlog.

  Oorlog=WAANZIN.

Reacties zijn gesloten.