Word Robert Kraaipoel de nieuwe Robert Hörchner ?

Hardwerkende belasting betalers worden beschuldigd door kwaadaardige entiteiten en weer burgers als koopwaar. Die hele hetze tegen Iran loopt uit de hand en de VS gaat rare sprongen maken. Dat ze te laf zijn om President Ahmadinejad van Iran toe te laten om een forum toe te spreken en zijn medeleven te tonen zegt genoeg en het zou mijn niet verbazen dat Balkenende de bangerik, Robert Kraaipoel zo maar aan de VS zal uitleveren. Maar dat zullen we moeten afwachten hoe de situatie zich ontwikkeld, buiten dat de Iran kwestie weer een meesterlijke façade is waar de wereld achter Bush & co als brave honden huppelen.

Robert Kraaipoel & Robert Hörchner

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Word Robert Kraaipoel de nieuwe Robert Hörchner ?”

Maak mij blij en geef reactie :D