De Grote Leugen over Somalische Piraten

De grote leugen over Somalische piraten en de voortwoekerende schadelijke VOC mentaliteit : Argusoog

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “De Grote Leugen over Somalische Piraten”

  1. Mensen vergeten vaak de andere kant van het verhaal, buiten dat de rijke lande altijd de 3de wereld misbruiken om hun vuiligheid te dumpen.

    Maar het blijft raar dat die hele kleine piraten schepjes zulke grote containerschepen kunne kapen.

  2. Mike, bedankt voor deze link; ik was niet op de hoogte over de achtergronden en motivaties van deze piraten. Maar indien de natuurlijke bronnen van de inwoners van een land worden afgepikt en de gezondheid van de bevolking gevaar loopt door toedoen van de Westerse mogendheden dan kan ik me voorstellen dat de inwoners grijpen naar andere mogelijkheden. Hungry people don’t stay hungry for long, zullen we maar zeggen?

Maak mij blij en geef reactie :D