Mobiele Skype Blokkade

Internetbedrijven willen verbod op blokkade mobiel Skype

NU.nl - ‎2 uren geleden‎
Volgens Free Press is het blokkeren van internetbellen op mobiele datanetwerken in strijd met de ‘netwerkneutraliteit’, regelgeving die telecombedrijven

Dat is dan weer raar, je mag niet illegaal downloaden, maar ook weer niet legaal internetten en gebruikmaken van de online mogelijkheden.
Hoe je het wend of keert : ” genaaid word je toch wel” 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Mobiele Skype Blokkade”

  1. Oei, oei, oei; stel dat iedereen aan de Skype gaat via zijn Internetabootje. Dan kunnen de Telecomreuzen wel inpakken met hun belbundels, wat zou dat toch eens leuk zijn?

  2. Moguhh Madbello..
    Tegenwoordig mag je bijna niets meer..maar waarom niet downloaden..als mijn zus dit zit krijgt ze een beroerte die bel altijd via skype..

    Maar heb even een vraagje nu we het toch over genaaid hebben..wat is er waar over die twitter traffic machine..
    kijk even op mijn blog..(:

    Jackie’s last blog post..Viddler en Twitter..!!

Maak mij blij en geef reactie :D