Rede te meer om schulden niet af te betalen

Het belangrijkste laten ze voortaan staan  🙂

Deurwaarder laat televisie en computer staan

Elsevier - ‎2 uren geleden‎
Deurwaarders willen voortaan bij inbeslagname van de huisraad zaken als televisie, computer en koelkast laten staan. De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders stelt het ministerie van Justitie voor om de regels te versoepelen bij

5 gedachten over “Rede te meer om schulden niet af te betalen”

  1. Dat zijn de geluiden die steeds luider worden. Op een bepaald moment zit je tegen een omslagpunt en zo als jullie zeggen : geen polonaise op mijn leven.
    We komen toch op een betrekkelijk punt dat je denkt dat je niets meer te verliezen hebt en de ”democratie” aan alle kant zuigt, geen kant of wal raakt.
    Politiek streeft zijn doel voorbij en dient zijn oorspronkelijk doel niet meer behalve zijn eigen doel, buiten dat het economisch instrument en de basis behoeftes van het volk uit handen heeft gegeven.

    Grrrr 🙁

  2. Sluit me aan bij Redstar; de deurwaarder moet eerst door een kogelregen voordat hij sowieso langs mijn deur komt. Ben namelijk een behoorlijk militant persoon en indien mijn rug tegen de muur staat in staat tot alles. Mensen die niets te verliezen hebben, kunnen erg gevaarlijk zijn…..

Reacties zijn gesloten.