Beste gewaardeerde ING klant : SPAM ? :-)

ing_leeuwTechnische diensten van ING internet Bankieren zijn het uitvoeren van een geplande software-upgrade voor het jaar. Wij vragen u met aandrang om naar de volgende link om te beginnen met orde van de bevestiging van de klant gegevens. Nadat u hebt bijgewerkt op uw rekening gegevens, uw ING-internet Bankieren dienst zal niet onderbroken worden en zal verder als normaal. En deze is u te informeren dat onze Home pagina zou het nemen van een nieuwe outlook, een extra controle zou nodig zijn. U wordt nu verplicht om uw wachtwoord voor extra veiligheidsmaatregelen.

Klik hier https://mijn.ing.nl/internetbankieren/SesamLoginServlet

Echter niet om dit te doen kan resulteren in een tijdelijke schorsing. U zult begrijpen dat dit een veiligheidsmaatregel die bestemd zijn om u te helpen en uw account te beschermen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bedankt voor uw medewerking.

Technische diensten
Mijn ING.

3 gedachten over “Beste gewaardeerde ING klant : SPAM ? :-)”

 1. Klik nooit op die troep die ik van banken krijg of wat dan ook. Als ze iets willen weten sturen ze me maar een brief of bellen ze me maar op.

 2. @ Robert Irving III : vrijdag 20 maart 2009 11:16 staat als datum maar vandaag om 19:00 ontvangen.

  Maar kan mijn wel voorstellen dat oudjes en anderen daar in goed vertrouwen hier op in gaan, al heb ik hellemaal geen ING, dus laat staan als je het wel hebt.

 3. duidelijk een fishing truuk. zulke warrige zinnen komen uit het buitenland.
  heb je dat zojuist ontvangen?
  het internetadres lijkt gewoon van ing dat wel…

  Robert Irving III’s last blog post..leuk t-shirt

Reacties zijn gesloten.