Eerste Baarmoederhalskanker Vaccin slachtoffer ?

Zou dit de eerste echt Slachtoffers van de HPV-prik in Nederland zijn ?
Prik voor een iPod. Waarom hoor je daar niets in het nieuws ? Of zou dat een nep reactie zijn ? Lees maar de reactie van Charlotte Geplaatst  woensdag 04-03-2009 op : zembla.vara.nl

Ik ben zooo verdrietig omdat mijn dochter meteen na het krijgen van de hpv-vaccinatie een stuiptrekkings-aanval kreeg en een dag later met ernstige ademhalings problemen in het ziekenhuis is beland. Ze ligt op de intensive care en doktors vrezen voor haar leven.
Ze was voor die rot prik kern gezond, was sportief, gelukkig en stond midden in het leven. Nu allemaal dankzij zo’n “goedbedoelde” prik in 1 keer voorbij. Die IPOD mogen ze van mij in hun rxxx steken….

Als deze prik uiteindelijk haar leven neemt zal ik de regering persoonlijk verantwoordelijk houden, ik zal me hard maken om de onderste steen boven te krijgen waarom onze kinderen in godesnaam zo’n giftige rotzooi krijgen toegediend. Ik ben op dit moment in verwachthing en ik kan je nu al zeggen dat deze kleine NOOIT en te nimmer ook maar 1 prik zal krijgen. Ik ben WOEST !
Via het ZapLog.nl

4 gedachten over “Eerste Baarmoederhalskanker Vaccin slachtoffer ?”

  1. Sorry hoor maar als je weet dat de kans zo onwijs klein is dat je het kan krijgen, dan ga je toch niet zo`n prik halen. Er krijgen iets van 500 vrouwen per jaar die ziekte ofzo. Er zijn ziektes die krijgen duizenden of tien duizenden mensen per jaar zou me over die ziektes eerder druk maken.

  2. In de NaZi / Zion-bode (nr1 van NL) stond ook dat we rationeel moeten zijn, niet naar kritiek luisteren, en zeker geen kritiek hebben, want dan ben je gek. Dus als je later Alzheimer krijgt, is dat gewoon collateral damage. *zingt volkslied*

Reacties zijn gesloten.