Het Kosmisch Plan : Duidelijk en Helder uitgelegd

4 Mooi Nederlands gesproken filmpjes (animatie/Flash film) Over het grote plan, althans het grote plan wat wij alleen kunnen vermoeden maar niet voelen of ruiken.

Wat er op neer komt is dat jij en ik een illusie hebben van individualiteit. We zijn niet een maar we zijn een en alles wat we mee maken is maar een spel in een begoocheling van illusie van vrije wil. Kijk, luister en geniet 😉 :

 1. Het Kosmisch Plan
 2. De Kosmische Film
 3. De paradox van de vrije wil
 4. Ontwaken & Verlichting

einstein

Aangeboden door : a-dvaita.nl

11 gedachten over “Het Kosmisch Plan : Duidelijk en Helder uitgelegd”

 1. Dankjewel Madbello! Goed uitgelegd. Natuurlijk wist ik al veel 😉

  What the Bleep Do We Know?! Vond ik ook duidelijk. Leuke site dit, ga hier meer lezen!

  1. Bedankt, het is maar een speldenprik en zo moeilijk uit te leggen als je echt het grote geheel achter het onbekende wilt uitleggen. Het is maar een gevoel 😉

 2. het kosmische plan nieuwe tijd is dit het juiste geloof ? wat moet ik dan geloven van de bijbel ? ik wil het juiste doen in men leven. het goed doen zoals god het wil daar bid ik voor om de juiste weg te bewandelen . maar nu ? nu ben ik sereus in de war nu ik beginnen lezn ben in dit boek  . luc

 3. FILMPJE :Mooi gezegd Mooie beelden.

  Mijn vraag:ik was vorige maand in India en ontmoette daar een Nederlanden iemand die het boek : Het Kosmisch Plan aan ht lezen was. Het was een interview met Paul Smitover Advaita.
  Was op internet aan het zoeken naar dat boek en kwam op dez site. Is er een relatie met dit boek?
  Zou het graag willen bestellen?
  Namste

 4. Heb ze allemaal gekeken, en moet eerlijk zijn het klinkt niet eens zo stom. Eigenlijk zitten wij gevangen in een lichaam waardoor we beperkt worden. Dus als wij straks de pijp uit zijn, is het dus mogelijk dat wij meer kunnen. Of heb ik het nou verkeerd begrepen.

  Barry’s last blog post..Even autoradio testen.

Reacties zijn gesloten.