Winter Crocs

Kan het erger ??? Ja ! Het kan vele malen erger. Je denkt : Eindelijk de zomer voorbij, waardoor je niet meer geconfronteerd word met die afschuwelijke rubberen schoeisels. En dan komt Crocs met een heuse winterklare collectie die nog afschuwelijker is dan de Crocs waar we bijna aan gewend waren geraakt. Dus ! Maak een front en word lid van de anti Crocs site : I ”HATE HATE HATE” CROCS

28 gedachten over “Winter Crocs”

 1. Ik heb reuma en kan moeilijk op gewone schoenen lopen…
  Crocs… echt een uitkomst…
  Heel zacht voetbed… heerlijk…
  Maar daar hebben mensen die op alle schoenen kunnen lopen geen erg in…
  Dus let een beetje op als je mensen tegen komt die op crocs lopen…
  die kunnen misschien niet anders…

 2. Volgens mij zijn de echte idioten degene die 15,00 euro betalen voor een T-Shirt waar je ‘haat’ op een merk schoenen duidelijk wordt. Dat is inderdaad heel boeiend om te weten van iemand.

  Psssst; de nieuwe laarzen van Crocs wintercollectie vindtik toevallig wel leuk, de slippers zijn wel oerlelijk.

 3. hoi zou graag de winter crocs willen hebben maar waar kan ik die kopen
  graag hoor ik wat van jullie ik heb een klein maatje maat 36
  tot horens gr. jeanny

 4. Tja ! En zo te lezen nemen ze dit item serieus op, waar is de humor gebleven ? Het zal mijn een zorg zijn wat iemand aan heeft 😉

 5. Ga je lekker ergens anders druk over zitten maken! Laat mensen gewoon aantrekken wat ze zelf willen ook al werken ze niet in de zorg! De wereld zou lekker saai zijn geweest zeg als iedereen hetzelfde had gedragen.

 6. Mijn kinderen zijn er gek op 😕

  Maar, eerlijk is eerlijk, als mijn zoon zijn gewone (ook leren!) schoenen uittrekt, val je bijna flauw!

  Als hij crocs aanheeft, hoef ik niet naar luchtverfrisser te zoeken 😉

 7. Laat ik nou gister echt leuke crocs-slippers (ja, ze bestaan) uit Amerika hebben gekregen. Die schoenen zou ik nog niet aantrekken al waren ze de laatste op aarde!

 8. ach ja, paar jaar terug was het in australie al een enorme rage, is inmiddels voorbij.. duurt hier ook niet lang meer..

 9. whahahaha nee dit is niet gefotosjopt het is de werkelijkheid en dit is echt triest hoor…. voor de zorg ok maar hier wil je toch echt niet mee gezien worden!!

  kusssss

 10. Zeggg dit is een geintjuh he , gefotoshopt of what ever , maakt me niet uit.

  Ik moet gelijk denken aan rubberen robbie , man je loopt voor lul zo.

 11. Laat je niet foppen; deze afschuwelijke "wintermode" is een anti-elegantie offensief van minister Plassterk om zodoende de pornoficatie van de samenleving tegen te gaan. Als je vrouw/vriendin éénmaal deze schoenen aantrekt, dan denk je nooit meer aan vleeschelijke gemeenschap 😉

 12. Ik vind die crocs wel handig voor de mensen in de zorg. Ik vind het onzin dat je er tegenwoordig mee doodgegooid wordt en dat mensen voor de leuk deze 'schoenen' aantrekken.

Reacties zijn gesloten.