Mijn laatste BLOG Post voor 2008 ?

Misschien wel of misschien ook niet. Ik haat feestdagen. Ik haat alles wat het gewone dagelijkse ritme van het leven verstoort. Laten we zeggen dat het gewoon het aard van het beestje is. Al die gekkigheid hoef voor mijn niet, doe gewoon, dan doe je al gek genoeg. Al die verlangens en verwachtingen, de illusie voorbij en het feest onder de valse vlag.
Maar om op de orde van de dag te komen ben ik net terug van een rondje Den Haag, even kijken naar de opbouw van de twee grootste Haagse brandstapels en misschien als het voorspelde weer en het alcohol promillage het toelaten in 2009 nog even langs.

zuider-strand naast zuider havenhoofd

Buiten is het echt koud en echt lekker op het strand om naast een stapel brandende pallets te staan, je smelt bijna weg en laat staan als die hele grote in de fik gaat.

Heb ik goede voornemens ? Ja ! Maar die vertel ik lekker niet en zeg iedereen dat ik geen goede voornemens meer heb. Laten we zeggen dat het allemaal wat meer persoonlijke voornemens zijn die mijn allemaal dwars zitten en als ik ze nu in 2009 niet opruim, dan zal ik mijn dat nooit meer vergeven…. Proost ! šŸ˜‰

noorder-strand naast noorder havenhoofd
noorder-strand naast noorder havenhoofd

4 gedachten over “Mijn laatste BLOG Post voor 2008 ?”

  1. Hey M.,
    Erg leuke laatste? post, voor mij hoeft al dat gemaakte een-paar-dagen-lief-doen-voor-elkaar gebeuren (ik mis Rinus Michels) niet.
    Bedankt voor al de vele visites die ik pleeg op je…tja..wat zal ik er van zeggen..webstek (zooo 1994, ik weet het)

    Thanks and happy dislectic blogging!
    CFromTmi

Reacties zijn gesloten.