Het ADO Den Haag Familie Siervuurwerkpakket

Mijn Vuurwerk voor 2008 & 2009. Ja ! Kom maar op, zeg het maar ! Ik heb hellemaal niets met voetbal en toch kon het niet laten en schaam mijn zelfs een beetje : Het ADO Den Haag Familie Siervuurwerkpakket zal mijn naar het jaar 2009 brengen, dus dat zal vast weinig goeds voorspellen, al moet ik zeggen dat het voor de eerste is dat bij een pakket zo maar een veiligheidsbril bij zat en chocolade voetballertjes, dus voorlopig hou ik het bij top en morgen even zien of het echt geel en groene is wat de lucht in zal schieten.

madbello-vuurwerk-2008-9

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Het ADO Den Haag Familie Siervuurwerkpakket”

 1. @ Actiefront! / Rokersdag.nl : Ik heb eigenlijk niet echt opgelet, had de aardige drank al op en volgens mijn word ik dan kleuren blind.

  @ Barry : Jij ook barry en niets meer zeggen met je Joling knal pakket ๐Ÿ˜‰

  @ Jager : Ado en Den Haag verkanlt het altijd, dat staat gewoon in de sterren ๐Ÿ™‚

  @ NickN : JA JA die heb ik echt gekocht en moet zeggen dat het best wel aardig was voor dat geld.

  @ KK : Jullie ook ๐Ÿ˜‰

  @ Geertje : Jij ook Geerstje en volgend jaar gewoon een WP je he ! ๐Ÿ˜‰

 2. Hey madjebello, ik wou jou ook alvast een super goed uit einde wensen ook voor je vrouw en kind(ers). En dat het maar een super mooi jaar mag worden dat 2009!!!

  PS : Ook voor het vrouwtje die altijd voor de Lidl staat ๐Ÿ˜€

 3. Nou ik al zeer groot ado fan heb het pakket toch echt links laten liggen. Als het vuurwerk net zo kut is als het spel van ado nou dan is je oud en nieuw snel over ๐Ÿ˜€ .

  Maar gelukkig mogen we morgen van af 10 uur 's ochtends knallen. En geloof me de buren gaan het weten ook dat het oud en nieuw is haha

 4. Ado heeft het dus alweer verknald volgend jaar! ๐Ÿ™‚

  Nou geen vuurwerk voor mij, ik rook niet, dus ik heb geen zin om te gaan prutsen met een aansteker… ๐Ÿ˜‰

 5. Dat zal zeker de lucht in knallen ๐Ÿ™‚
  Zou ADO dat ook doen? hahahhahaa!
  Nou ja, we zien volgend jaar wel….
  Wens jou een geweldige dag morgen en alle goeds en geluk voor 2009!!!

Maak mij blij en geef reactie :D