Mark Weijdt

Mark Weijdt (1984 – 2008) is de 18de onnodige dode die vandaag in dat kut Uruzgan is gevallen. AAaRGh … Wat doen we nog daar ? : AD.nl + het chronologisch overzicht : Telegraaf
Condoleance voor sergeant Mark Weijdt, R.I.P. : defensie.nl

Update 02 : Kamp Holland neemt afscheid van sgt. Mark Weijdt : GeenStijl

Update 01 : Commandant Strijdkrachten buit dood militair uit voor propaganda : blogspot.com

14 gedachten over “Mark Weijdt”

 1. Mark het ga je goed jongen.
  weer een jong leven weg door de moordmachine uit Amerika.
  Hopelijk stopt het in 2009

  Rust zacht Mark

 2. Heb met Mark samen gewerkt. Wens de nabestaanden heel veel sterkte. Mark was een topper, we missen hem….

 3. heb met mark weijdt in de klas gezeten in 2002 orientatiejaar koninklijke landmacht….een lieve spontane jongen…jammer dat ie er niet meer is…rust zacht lieve jongen…sterkte voor zijn nabestaanden….

 4. Wat jammer dat toch iedere keer weer mensen die hun mening geven persoonlijk worden aangevallen. Kijk je kan het met Chrish oneens zijn, maar om hem dan maar gelijk voor lafaard en nazie collaborateur uit te maken vind ik ook niet echt getuigen van respect. Als je het een zinloze missie vind dan moet je dat toch gewoon kunnen zeggen? Waarom is dat respectloos?

 5. Allereerst heel veel sterkte gewenst aan de achtergebleven familieleden vrienden en collega s.
  Het is niet aan ons om te oordelen of Mark daar wel of niet had moeten zijn. Het feit dat Mark er wel was zegt veel over Mark s karakter ( in positieve zin ).
  En Chrish, de reactie van jou is in en in triest en respectloos voor de principes van iemand die het hoogst offer heeft gebracht. Ik hou het maar bij dat het voor jou een ver van je bed show is.

  Veel sterkte met het dragen van dit verlies.

 6. wij wensen de ouders en zusje van mark heel veel sterkte toe met dit grote verlies

  haal die jongens en meiden daar weg moeten er soms nog meer sterven

  veel sterkte iedereen met dit verlies

  mensen uit deest

 7. Chrish,
  geweldig commentaar op het overlijden van een jong mens die zijn geschiedenis kende,iets wat we van jou niet kunnen zeggen,vriend Adolf bijv heeft zijn kansen gekregen dankzij jou voorvaderen,en wat heeft dat opgeleverd???dankzij de voorvaderen van Mark leef jij nu in vrijheid,…..te moeilijk voor je denk ik,walgelijk dat je de nabestaanden nog sterkte wenst.

 8. nou ik kende deze goeie jongen, samen in opleiding tot SLA(schutter lange afstand) nu is hij niet meer ik ben nu 3 maanden de dienst uit en het blijft me raken!\veel steun toegewenst aan de nabestaanden.
  groet naar mark!

 9. Ik wens de ouders van Mark alle sterkte toe!!
  Het zal je kind maar zijn………RIP Mark

 10. Mark was 1 van de beste die wij hadden en we hebben al veel mensenlevens in positieve zin veranderd en het is verschrikkelijk dat hij er niet meer is en eigenlijk is niets dat waard maar hij zette zich in voor een doel en dat gaat gehaald worden door mensen zoals mark die het lef hebben zich wel in te zetten met dit risico en zich niet laf uitten via internet..

 11. woorden naar jouw hart chrish?
  woorden die naar mijn mening getuigen van heel weinig respect!

  Mark weijdt zelf heeft er zeer waarschijnlijk heel anders over gedacht dan jij stelt.
  De man vond het zijn taak of zijn plicht om zich daar in te zetten. Dat is niet naief maar bewonderenswaardig.
  Ik ben blij dat ik voor mijn veiligheid niet van jou afhankelijk ben……..

 12. woorden naar mijn hart.
  weer zinloos verlies van een jong mens, door onze regegering als kanonnen/bermbommenvoer gestuurd naar een land wat niet op onze bemoeienis zit te wachten, integendeel.
  We wachten dus gewoon op het volgende slachtoffer, weer een naief jong mens die denkt het land daar te kunnen “bevrijden”??en onze “democratie” door de strot kan duwen.

  Voor de achterblijvers ook drama. heel veel sterkte.

Reacties zijn gesloten.