1 Nieuwe Politieke Partij : De LDPN van Steve Brown

ldpn

LDPN de Noir-Partij van en voor (ex)hoeren, (ex)Godfathers (and mothers), (ex)gangsters, (ex) bijstandmensen, de(ex)gewone man/vrouw, (ex) junk, (ex)dealer, (ex)thuis wietteler, (ex)alcoholist, (ex) kraker, (ex)homeless, (ex)anarchisten, (ex)Bluf-medewerkers, (ex)onderklasse, (ex) gevangene en ander (ex) gespuis.
LDPN is verboden voor Haags politiek Banana gespuis van links en rechts.
Lees en stem verder op het weblog van Steve Brown zelf : stevenbrown.web-log.nl
Dat is tenminste iemand die een schop onder je reet durft te geven en zonder oprot premie naar huis kan sturen. De ene boef in de politiek is de andere niet.

4 gedachten over “1 Nieuwe Politieke Partij : De LDPN van Steve Brown”

 1. Hi Belinda,

  De LPDN staat open voor iedereen (ex) of niet ex. Wat wel belangrijk is voor het partij kader dat iedereen een zelfstandige denker is met eigen mening. Want ik als ‘Duce’ van de partij ben een groot voorstander van delegeren. Dat heb ik vroeger met The happy Family ook altijd gedaan. En we gaan ten strijde tegen de Hambugermaatschappij, zie:
  http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/11/verplichte-inbu.html

  Zie voor meer info deze week in Revu: Steven Brown start politieke partij.’Voor de roker, snuiver, en ex hoer.
  http://www.revu.nl/12749.Steve_Brown_start_politieke_partij

  Voor alle Madbello lezers een crimineel fijne (witte) Kerst en een Noir- gelukkig 2009

  Ps.: Eerste Partij vergadering tweede week van Januari woensdag avond 10 uur in de Party Crew, Rembrandtsplein, Amsterdam. Eerste slok van de Partij.

  Komt allen!

  Gr Steve

 2. een joint in de morgen is een dag zonder zorgen wie het niet leert is het blowe niet weert dus roll roll roll die joint prop hem vol met wiet blowe blowe blowe blowe tot je sterretjes ziet

Reacties zijn gesloten.