Een hele goedendag gewenst

Zo als elke ochtend haal ik al mijn mail binnen die in de nacht is gepost. Het gaat altijd maar door 7/7 en 24/24 maar vanmorgen tussen al dat junkmail stond deze tekening daar tussen en op een of andere manier maakte mij heel vrolijk. Gewoon heel simpel, kleurig en vrolijk. Have a nice day, niet meer of minder en dit wou ik met jullie delen.

 stralende-tekening.gif

5 gedachten over “Een hele goedendag gewenst”

  1. Dat is nog eens leuk om te krijgen….het doet inderdaad zomers aan…haha, terwijl het vriest. Het is flink koud buiten.

  2. Nou ja handig 😉 , meestal doe ik gewoon maar wat en zie ik wel waar het schip strand. Op me blog zet ik wel een hele foto reprotage neer. Incl film materiaal van brandweer politie en ziekenauto nadat het fout is gegaan 😛

  3. Nou , sterkte, zulke dingen laat ik echter altijd doen, dan weet ik dat het goed gebeurt 😉 maar zo te lezen ben je wel handig.

  4. Ja “have a nice day to” 😀 . Bedankt kan ik wel gebruiken, moet straks een autoradio en dvdspeler, dvd schermpjes, speakers 350watt rms, basspijp 600watt rms, en versterker in de auto bouwen.

    Dus een beetje geluk kan ik wel gebruiken, denk dat ik er maar een fotoreportage van gaat maken :D.

Reacties zijn gesloten.