Paddo Bestrijding : De absolute noodzaak in NL

Hoax ? Of de gekte van een gestoorde minister ?
Het paddoverbod van Minister Ab Klink maakt duizenden tuin- en grondeigenaren strafbaar wegens bezit van verboden paddenstoelen. Leuker kunnen we het niet maken. Zonder dat je het weet kan je hartstikke crimineel zijn en zonder twijfel strafbaar.
Maar gelukkig groeien de oplossingen voor dit probleem als paddestoelen uit de grond : paddobestrijding.nl gratis een risicoanalyse laten maken van hun tuin en een informatiepakket aanvragen. Gekker kunnen wij het niet maken.


12 gedachten over “Paddo Bestrijding : De absolute noodzaak in NL”

  1. Nu we de paddo’s verboden hebben, kunnen we ze op zijn Nederlands gaan gedogen. Verkoop naar de koffieshop verplaatsen, en daar ter plekke nuttigen (door toeristen), kan er onder toezicht gebruikt worden.

  2. Ach, dit “Paddoverbod” is weer zo’n typisch voorbeeld hoe kleinzielig Nederland in elkaar steekt; eerst een verbod afkondigen en daarna pas kijken waar het nu echt over gaat en belangrijker nog: wie gaat het verbod controleren? Volgens mij zijn in de regio Amsterdam Job Cohen en de Voedselwarenautoriteit onder het genot van een kopje rooibosthee nog steeds aan het soebatten wie nu de controle op het verbod gaat doen en ze zijn er nog steeds niet uit…
    Ben benieuwd wat er in die thee zit?

  3. Fijn dat verbod. Nu gaan er natuurlijk van die zottekoppen paddestoelen plukken, terwijl ze alleen maar denken aan geld. Verkopen het aan de klant die zo graag een paddootje wil kauwen en voor je het weet ligt er iemand in het ziekenhuis omdat die een giftig stoeltje heeft gegeten. Ze groeien her en der, maar je moet wel weten welke het zijn. Het “probleem” paddo wordt straks echt groot, eens kijken of dit kabinet dat aan kan….

  4. Wist je dat sommige paddo’s zelfs op de bedreigde lijst staan?
    Nou, ik laat ze heerlijk in mijn tuintje groeien (moet eerlijk bekennen dat ik ze toch niet kan onderscheiden 😀 )

  5. Kwam me buurman tegen, hij vertelde mij dat hij paddestoelen in zijn broek aan het kweken is. Hij zei er ook bij 1x in me broek ruiken en dat is al zwaar halucinerend 😀

Reacties zijn gesloten.