Bobby Blog 1.0 Afl. 006 Dutch Bloggies 2009

bobby-blog-afl-6-dutch-bloggies-2009.JPG

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

11 gedachten over “Bobby Blog 1.0 Afl. 006 Dutch Bloggies 2009”

  1. @ Barry : Jij bent nog te jong 🙂
    @ Redstar : Van jouw had ik het ook niet verwacht, maar zal zeker jouw opgeven en wie weet wat jouw lezeres teweeg zullen brengen 😉
    @ Gonda : Kom op ! Zo’n reactie had ik zeker van jouw niet verwacht.
    De hele wereld zit vast aan vriendjespolitiek, de ene kent de andere en wat je niet kent of weet kan je ook niet benoemen. Dus tussen 500.000 blogs in NL moet je tocht ergens benoemd worden, anders maak je geen kans. Je hebt gelijk, maar ook het logisch gevolg wat zo’n organisatie voor zijn kiezen krijgt.

  2. Ik doe ook niet mee en ik stem ook niet. Maar anders zou ik je best wel een vriendendienst willen bewijzen hoor. Dat is precies wat de dutch bloggies is: vriendjespolitiek! Hou de eer aan jezelf en doe niet mee met die onzin.

Maak mij blij en geef reactie :D