Wat vind je er van ?

madbello3.jpg

20 gedachten over “Wat vind je er van ?”

 1. @ Blankie : Daar moet ik het van hebben, de witte fans ๐Ÿ˜‰

  @NickN : Dat heb ik wel gemerkt dat je van donker houd, thanks.

  @SirCumSized : Dat was zeker even schikken de eerste keer dat je klikte รฏยล  de foto kan zeker in hoge resolutie, maar zit te denken aan misschien iets anders, een variatie daar op met wat meer beweging.

 2. Hรƒยฉ Mike, ik vind het wel wat hebben dat vele wit; gaat iets weghebben van een krant dus wordt het nu meer serieus ๐Ÿ˜‰
  Ik zou alleen die foto van je boven aan de pagina in een hogere resolutie plaatsen als het mogelijk is, maar dat weet jij beter of dat kan…..

 3. lekker druk dat vind ik wel leuk ๐Ÿ™‚ Verder mag je hem naar je smaak inrichten ;-)………….ik hou van donker

 4. Ik vind hem mooi Mike. Een stuk rustiger en cleaner. Maar nu ben ik ook een fan van de lichtere templates. ๐Ÿ˜‰

 5. @ Gonda : Bedankt, voor zo ver ik kan zien is dit niet tijdelijk, maar wel nog in opbouw, ik ga zo meteen bij jouw kijken.

  @Zwamneus : Ik ben in ieder geval blij dat snel laad en betrap mijn zelf dat ik de voorkeur voor wit heb, al heb ik wel 3 blog in heel donkergrijs zo als het medium en donker heeft zeker ook wel wat.

 6. Het is wennen, maar ik vind het wel mooi. Zelf ben ik meer van de donkere kleuren, maar het zou een donkere bende worden als iedereen dat had.

  De site laadt in iedergeval een stuk sneller.

 7. Ik vind het knap van je! Heel anders dan je van plan was, maar het ziet er strak uit (en overzichtelijker). Blijft het zo?
  Ik zoek ook nog steeds iets beters voor mijn blog. Wat ik nu heb is tijdelijk.

 8. Hei bedankt Monique, web2feel.com staat gelijk in mijn favoriete, als ik tijd heb zal ik het lekker gaan doorspitten.

  Voor de rest ben ik er zeer tevreden over, ik kan niet programmeren en voor 500 euro heb je ook niet wat ik echt zou willen, dus moet je maar met de beperkingen leven ๐Ÿ™‚ Nee hoor, het begin is er en als ik eenmaal bezig, vind ik bijna leuke dan bloggen, ik heb hier weinig verstand van, dus vind het altijd spannend om te zien of de wijzingen in de code effect hebben.
  Mijn doel is gewoon een beetje overzichtelijk druk geheel te krijgen die als verlengde van je browser is en nog persoonlijk madbello is.

  Maar ik voel mijn er wel prettig bij en laad een stuk sneller dan de oude.

 9. Hee Mike, ben je zelf tevreden? Want daar gaat het om. Ik hou van donker, zoals je kan zien op mijn site, maar ik vind deze lay-out die je nu hebt mooier dan die vorige. Maar wat vind jij? Heb je het gevoel als je op je eigen site kijkt van: ja, ik ben er trots op, blij mee, dit is het, of blijf je twijfelen? In het laatste geval moet je gewoon nog even lekker uitproberen.

  Ik kijk hier regelmatig: http://web2feel.com/
  Niet omdat ik wil veranderen, maar soms komen er dagelijks nieuwe thema’s bij.

  Nogmaals, jij moet je er prettig bij voelen ๐Ÿ™‚

 10. @ Redstar : Als jij niets zegt, zegt het eigenlijk genoeg of juist te veel en principe kan ik net zo goed overnieuw beginnen, dat gevoel geef je me wel ๐Ÿ™

  @ Pascal : Ik wil eigenlijk te veel alles in keer zichtbaar en dan word het druk en ja ! Die reclame maken mijn hobby enigszins betaalbaar, echt !

 11. @ Belinda : Thanks, ik ”denk” inderdaad de achtergrond iets geel/grijs te maken, zo iets als een krant, moet alleen de goed kleurcode vinden.

  @ Annajee : Dat kan je inderdaad een wonder nemen, denkrimpel bij een hersenloze zo als ik ๐Ÿ™‚

 12. Ziet er goed uit Mike! Zelf hou ik wel van wat donkere kleuren dan veel wit maar het ziet er zeker niet verkeerd uit (en snel geroggeld) ๐Ÿ™‚

 13. @Renesmurf : AaaaH ! Ik zie wat je bedoeld, de reclame hier rechts onder ๐Ÿ™‚ maar wel minder storend dan bovenaan aan de header toch ?

 14. @Leidse Glibber : Afgesproken ๐Ÿ˜‰

  @Barry : Ik ben ook niet echt een voorstander van lichtblouw en zal het pas vervangen als ik zeker weer dat het beter voor het geheel zal zijn, een paar icoontje heb ik zwart veranders, maar om alles weer zwart te maken ??? Met deze template viel de constructie wel mee, als je een beetje in de code van de sidebar en andere onderdelen lees valt enige logica te bespeuren waardoor je ongeveer wat je moet doen. Als ik het kan kan jij het ook, alleen bij wordpress.com is dat niet mogelijk om in de php code te kloojen.

  @Renesmurf : ??? Ik ben al een half jaar gestopt met roken en dat zonder hulpmiddelen ๐Ÿ˜‰

 15. Gaat u stoppen met roken?
  Doe ’t moeiteloos met ’n meditatie- CD, die U zelf online samenstelt

  Dat zijn de minpunten, maar voor de rest ziet het er prima uit, lekker wit, lekker rustig!

 16. Opzich vind ik het heel strak eruit zien, alleen een beetje koud. Kan ook komen omdat ik niet zo van lichtblauw houd. Maar ja ik doe het je niet na ๐Ÿ˜€

 17. off topic, zo op het eerste gezicht toch geen foto’s van je.
  Mocht je op het fotofilmpje toch iets tegenkomen geef dan en gil.
  Als ik zelf nog wat zie krijg je het wel .

Reacties zijn gesloten.