Klimaat BlogBattle

hier.jpgEindelijk weer een heuse weblog oorlog. En dat allemaal in de naam van het milieu. Welke blog verzamelt de meeste handtekeningen voor een krachtige Klimaatwet ?
Doe mee aan de blogbattle, georganiseerd door Milieudefensie, Jongeren Milieu Actief en Startlog.
Wat moet je allemaal doen ??? Meld je hier aan en vul je gegevens en dan krijg je via mail de code voor een plugin voor op je weblog die bijhoud hoe veel mensen er via jouw blog de petitie hebben getekend, de spelregels en hier kan je de positie van je blog checken.
En wat kan je winnen ??? een fantastische Blue Sun backpack met zonnepaneel van LookAdventure en dat is maar de eerste prijs, iedereen die meer dan 10 handtekeningen verzameld krijg uniek Time’s up, Thumbs up T-shirt! Voor de prijs is het niet om te doen en of het zal het helpen ? Wat de Fuck! het is voor de Fun en de beste mogen winnen 😉


Download flash player om de blogbattle banner te zien.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Klimaat BlogBattle”

Maak mij blij en geef reactie :D