Spirituele Kwantumsprong op 14 Oktober 2008

UPDATE 005 : Ik heb niets gezien en jullie ?
UPDATE 004 : NIBURO heeft nu ook update 6 : Familie in IJsland bevestigt dat daar een raar lichtverschijnsel te zien is wat richting westen verplaatst! Men vertelt ook dat het kompas van slag is. NIBURO UPDATE 5 – , hellemaal onderaan: Militaire acties in Amerika en Afrika UPDATE 002 : Het is vandaag, dus hou het nieuws en je ogen open 😉

Een ruimteschip van grote omvang in jullie lucht zichtbaar zal verschijnen. Er is besloten dat wij minimaal drie volledige dagen in jullie atmosfeer zullen verblijven. Vrienden van de aarde – wees niet bang. Wij verzoeken jullie dringend te VERTROUWEN dat wij komen om de val van allen te bewerkstelligen die het welzijn van jullie planeet hebben besmeurd. Dit is de boodschap van een channeling rond 14 oktober 2008 – Wat staat er te gebeuren? : unitynet.nl

MADBELLO Update : Kwantumsprong komt eraan. grenswetenschappen.nl, sorry Anima Mundi maar dit was even leuker. Mega Ruimteschip te zien op 14 oktober 2008?! (Updates) : niburu.nl


30 gedachten over “Spirituele Kwantumsprong op 14 Oktober 2008”

 1. Tsja dus ze komen ons even redden van de crisis die we zelf veroorzaakt hebben.
  Zou het niet eens tijd worden dat we het zelf eens gaan aanpakken met de overigens goede hints en adviezen die ons gegeven zijn?
  DE mensheid zalo zelf zijn huiswerk moeten doen.
  Overigens typisch dat er een groep als bad guys wordt aangewezen die maar even het veld moeten ruimen door deze interventie, zouden die lui ook eens zelf de puinzooi gaan ruimen ipv te verdwijene dan zou de ontwikkeling pas echt vooruit gaan!
  En we stonden er trouwens allemaal bij dat zulke mensen de touwtjes in handen namen dus ook eigen verantwoording afleggen dan ipv anderen de zwarte piet toeschuiven, doen we het zwelf beter dan????

  Hemelse groet ut Joure

  Boomvriend Ruerd

 2. Tja, wat die Hollanders allemaal niet verzinnen, hé!
  Sodom en Gomorra ?
  Richt je Geestelijke ogen op Jezus. Lees de Bijbel en Bid.

  JV

 3. @ Barry : Ben dan wel benieuwd wat voor rede ze nu weer geven voor het niet verschijnen, ik wacht wel tot 21 december 2012 als is de datum niet echt duidelijk, maar de echte datum dat het echt gaat gebeuren met de mensheid is geloog ik zo rond het jaar 3500

 4. Hahaha dat is door die buitenaardse wezens aan hun door gegeven. Ze zeiden “www.madbello.nl” daar zitten al de antwoorden 😀 .

  Nee maar ik geloof wel dat we echt niet de enige zijn in dit enorme helal. Zou wel heel raar zijn want zo slim is de mens niet. Ze slachten elkaar af terwijl we hier met ze alle vast zitten op die zelfde ronde klote bol. Hoe slim ben je dan

 5. @ Barry : De dag om de wereld is nog niet om, dus er kan nog van alles gebeuren, maar vraag mijn af waar al die gasten en reacties vandaan komen 🙂

 6. @ Ufo watcher : Ik heb maar 2 ogen en hier in NL is nog even nog niets te zien, wat niet wil zeggen dat we het niet willen zien. Ik wil kijken en huiveren.

 7. @ Ufo watcher

  Laat zien dan die beelden, want ik heb jaren geleden ook iets gezien met een groepje heb het zelfs nog op video staan. Geef de cordinaten dan van google earth. Wil het wel is zien.

 8. Tja als jullie wat beter hadden opgelet vandaag 14-10-2008 dan waren er twee dingen duidelijk geweest,A via videogigant al beelden van de ufo in shanhai vandaag en via google earth is de ufo in vol ornaat te zien .
  Voor de gelovigen,het was al geschreven en voor de ongelovigen het maakt jullie toch niks uit wat er gebeurd jullie gaan er toch onderdoor!
  De sceptics ach die hebben altijd gelijk gehad net zoals einstein die jarenlang t een beweerde,wij dat meekregen op school en nu blijkt t anders te zijn.
  KIJK EN HUIVER!

 9. ik geloof 1 2 3 niet dat de aliens komen of dat ze ons kwaad willen doen ik zou het wel een goede vinden als die aliens hier komen om die wijs neuzen van de politiek op hun neus te laten kijken maar ja dan zal het wel weer aan het drink water hebben gelegen want net als in rosswel zullen ze alles wel weer in een doof potje stoppen en altijd als er zo iets gebeurt is er wel iemand die er bij komt staan dit is het einde der tijden net als in 2000 zeker

 10. Tuurlijk valt er wat te zien aan de hemel. Blauwe lucht met een zonnetje. Snachts niet veel met wat sterren…
  Allemaal geruchten en hypes waar we onszelf gek mee maken. Ik geloof ook dat we niet de enigste zijn in dit onmetelijk grote heelal. Maarre of we vooruit kunnen zien dat de deurbel boven gaat met leuk en/of slecht bezoek moeten we maar eerst zien en dan geloven.

 11. @ bl@nkie : Wat denk je zelf ??? eerst zien en dan geloven, altijd leuk zulke spectaculaire voorspellingen en als dat het echt gebeurd 🙂

 12. Haha… Lol! Je uitleg over twitter was duidelijker dan deze hocuspokus…. Hier geloof jezelf toch niet echt in? 😉

 13. Ze worden bijna wakker, maar ben heel benieuwd hoe deze dag gaat verlopen. Maar waarom daar? Heb er vannacht over gedroomd, maar dat was niet heel positief. Gelukkig schijnt de zon nu wel. Toeval dat El Gore nu in het land is? Wie zal het zeggen..

 14. @ Barry: De laatste berichten spreken erover dat het hoogstwaarschijnlijk toch boven Kaapstad zal beginnen. Zoals eerder geschreven liggen daar grote vliegdekschepen klaar voor de kust. Militairen worden opgedragen klaar te staan voor de komende dagen in zowel Canada als Amerika.
  Dus even het nieuws en cam volgen van kaapstad 😉

 15. Zit nu met me nikon D40 met 70-300 mm Lens voor het raam hopend op een voorbij komende Ufo. Het enige wat ik momenteel zie zijn duiven en meeuwen die me wasgoed onderschijten.

  Wat ik nou niet snap van heel die bibel is het volgende. In de bijbel staat het hele einde al beschreven alles is al bekend de winnaar en verliezer alles. Dus eigenlijk is heel de wedstrijd al gespeelt, of niet? Dus dan heb ik het idee dat we in een soort van herhaling leven van iets dat als is gebeurd. Of begin in nu we heel raar te ijlen 😀

 16. jaa het nu nu 14 oktobe 2008

  ik zie nix !

 17. Ik geef het een goede kans.
  Ik wacht af tot morgen!
  Ik merk het snel genoeg op het nieuws of het waar of niet waar is.

 18. hahaha beginnen ze hier over de bijbel en god onzin is het natuurlijk bestaat god niet
  ik zal je 1 ding zeggen je staat er helemaal alleen voor je leeft nu en je moet er zelf doorheen vechten.
  god hahaha ja tuurlijk.
  buitenaards leven geloof ik nog eerder dan god.

 19. Ehm, het boek openbaringen, daar moet je mee uitkijken. Het is een prachtig boek, maar kan heel verkeerd opgevat worden. Geschat: Zo’n 90% van de Christelijke sectes bestaan rond zo’n verkeerde interpretatie. Alleen als je geestelijk sterk bent is dit boek een echte aanrader, ook als je niet gelovig bent!

 20. doet mij ergens anders aan denken, 2000 jaar geleden al voorspeld: lees eens in (het laatste boek van)de bijbel:
  openbaringen 12:1
  en er werd een groot teken in de hemel gezien…
  en daarna staat er alleen maar ellende…
  ik geloof absoluut in buitenaards leven, nl God en Satan, een Hemel en een hel, beide machten zijn trouwens al ruim geinfiltreerd op aarde. Volgens mij moeten wij mensen ons niet bang laten maken (over) door uitenaardse wezens, maar moeten we ons richten op God.
  trouwens, ik vind de bijbel veel spectaculairder dan bovenstaande filmpje
  (ha, ha) en eh… in de bijbel staat dat Jezus uiteindelijk toch wint…
  en ik wil graag bij ghet winnende team horen

  franske

Reacties zijn gesloten.