Vergiftigd door Gezond eten

giftig.jpgWeet wat je eet heeft een motto. En dat is heel simpel : Weet wat je eet. Maar als je daar gaat kijken dan weet ik niet meer of je nog zin heb om gezond te eten, omdat gezond eten is eigenlijk niet meer gezond en in bepaalde gevallen en omstandigheden zelfs giftig en een ACUUT gevaar voor de gezondheid van kinderen.
WeetWatJeEet.nl heeft 33 producten met minstens 30 metingen gesorteerd op hoogste vervuilingscore en denk niet dat wassen helpt, omdat bespoten gif en pesticiden blijven natuurlijk niet alleen aan de oppervlakte van het vrucht zitten, het dringt door de schil heen zo als elke product dat dat doet en buiten dat door regen het gif weer door de aarde word opgenomen en opgenomen door de wortel van de plant om diep in de kern van het vrucht door te dringen.
Bij 2729 metingen zijn 1826 keer bestrijdingsmiddelen aangetroffen (62.2%). 258 keer (9.8%) is er een wetsovertreding geconstateerd, 37 keer (1.1%) is er een acuut gezondheidsrisico geweest voor jonge kinderen. Gemiddeld kwamen er 1.7 bestrijdingsmiddelen per product voor.
Het is maar dat je weet, gezond zijn en doen zit tussen je oren 🙂 Kijk de test resultaten op : weetwatjeeet.nl/gifmeter

4 gedachten over “Vergiftigd door Gezond eten”

  1. Het idiote is dat we het hier gekweekte gezonde eten exporteren en het foute, bespoten ‘gezonde’ eten importeren en er kraait geen haan naar…

  2. Ja maar da’s dus ook niet gezond eten. Kom ik weer aan met m’n health freaky zooi maar als je onbespoten wilt dan neem je dus biologisch. En dan zit er wel es een vlekje op je appel of ze hebben niet allemaal dezelfde grootte.

Reacties zijn gesloten.