Oorlog tussen GeenStijl & GeenCommentaar

bluf2008.jpgHet is oorlog tussen GeenStijl.nl en GeenCommentaar.nl en dat allemaal om een vol bekladde petitie.

Hier op WebWereld.nl een samenvatting van het verhaal en hier het item van : GeenStijl en GeenCommentaar.nl heeft even geen commentaar en ligt plat ziek op bed.

UPDATE 1 : Geen Commentaar doe het weer : GeenStijl DDOSt GeenCommentaar
UPDATE 2 : Lees ook het inside verhaal van christianjongeneel.nl
UPDATE 3 : Telegraaf Media Groep DDoSt GeenCommentaar
UPDATE 4 : Stijlloze tegenactie of computercriminaliteit? : blog.iusmentis.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Oorlog tussen GeenStijl & GeenCommentaar”

  1. @ SirCumSized : Elke normen en elke waarde is vervlogen, het is oorlog, ik heb het gevoel dat het voor niemand wat uitmaakt die zaak privacy zo lang je niet in je nakie over staat moet lopen zal iedereen het een zorg zijn wat ze allemaal over ons weten en wat ze daar mee doen.

  2. Aha, de eerste tekenen van een echte cyberoorlog tussen “linkse” (GC) en “rechtse” (GS) blogsites. De verliezer van deze oorlog is de privacy; beide sites gebruiken IP-adressen van users als virtuele “napalm” naar elkaar toe. En juist dat onderwerp privacy hadden ze toch (beiden) zo hoog in hun vaandel staan?

Maak mij blij en geef reactie :D